Autor Hockey patins
19 Maig 2014 a 16:11

Al Patí Hoquei masculí se li travessa la lliga

El sènior de 1ª catalana lluita pel tercer lloc

Prebenjamí "A" PHCSC // Imatge cedida

Prebenjamí “A” PHCSC // Imatge cedida

El sènior del Patí Hoquei Sant Cugat no està fent un bon final de lliga. Porta una mala ratxa de resultats i en el darrer partit davant la seva afició no ha estat diferent. El rival era el Sant Feliu de Codines, 5è a la classificació, per davant dels vermells i negres, amb 3 victòries més. Al partit de la 1era. volta ja s’havien imposat als de Lluís Galbas. El partit va començar molt malament pels locals perquè s’avançaven els del Vallès Oriental en el primer atac. Però en 15 minuts els del PHC Sant Cugat li donaven la volta al marcador amb gols d’en Pablo Soler (8′) i en David Yepes (15′). Amb el 2-1 acabava la 1era. part.

A la segona part igualava en Marc Povedano pel Sant Feliu (11′). En Bernat Tobias avançava el PHC Sant Cugat al 17′ 3-2. A partir d’aquí s’acumulen les faltes per part dels dos equips, fins a 10 – 5 per equip – i els locals malbaraten una falta directa, per part de l’Adrià Pinto i els visitants dues. Fins que a 25″ del final s’avancen els visitants mitjançant un gol d’en David Ros. A 2″, en Pablo Soler empata el partit 4-4, però un rebot li dona la victòria als visitants amb una jugada de mala sort.

El Patí Hoquei Sant Cugat acabarà la temporada jugant a la pista del FC Barcelona “B”, 6è a la classificació, al que ja no pot superar malgrat el guanyi. La classificació dels de Lluís Galbas ha acabat sent el 7è lloc, just al mig de la taula que, en declaracions a cugat.cat ha confessat que “el final de temporada ha estat decebedor però almenys han pogut integrar noves incorporacions i jugadors del planter, cosa que els anirà molt bé per la propera temporada“. La propera jornada hi ha un duel interessant al capdavant de la classificació doncs juguen el CH Mataró i el CP Manlleu al camp del primer amb el liderat en joc.

Mentre les noies tenien descans aquesta setmana, el Sènior masculí de 1ª catalana està lluitant pel 3er lloc frec a frec amb el HC Sentmenat, amb el que va empatar aquest dissabte a domicili. Aquesta setmana torna a jugar a fora, a Cambrils, una pista gens fàcil. També està fent una gran temporada el SUB-23, tercer a la classificació, que va guanyar a Reus i que rebrà al segon, el Barça aquesta setmana. Destacar igualment que en les fases del Campionat de Barcelona, el Prebenjamí “A” ha quedat en el 6è lloc.

Els resultats del partits del cap de setmana han estat els següents:

DISSABTE

Copa Federació Infantil F6

PHC SANT CUGAT “C”, 3 – CP Manlleu “D”, 8

1ª Catalana Masculina

Sentmenat CH, 6 – PHC SANT CUGAT, 6

Campionat Catalunya Infantil P4

PHC SANT CUGAT “A”, 6 – CH Mataró, 5

Campionat Catalunya Juvenil P1

SHUM Grupo Maestre, 4 – PHC SANT CUGAT “A”, 3

Campionat Catalunya Júnior P2

PHC SANT CUGAT “A”, 7 – Reus Deportiu, 4

1a Divisió Nacional Espanyola Masculina

PHC SANT CUGAT, 4 – CHP Sant Feliu, 5

Campionat Barcelona Prebenjamí

CP Manlleu “A”, 3 – PHC SANT CUGAT “A”, 0

Campionat Barcelona Prebenjamí

PHC SANT CUGAT “A”, 2 – HC Sentmenat, 1

DIUMENGE

Campionat Barcelona Prebenjamí

CP Congrés “A”, 0 – PHC SANT CUGAT “A”, 3

Sots 23 Masculí

Reus Deportiu, 2 – PHC SANT CUGAT, 3

Copa Federació Infantil F6

CP Manlleu “D”, 6 – PHC SANT CUGAT “C”, 3

Campionat Barcelona Prebenjamí

PHC SANT CUGAT “A”, 3 – Cerdanyola “A”, 4

Switch to mobile version