Autor Entitats
7 Maig 2014 a 14:00

Ada Colau deixa de ser la portaveu de la PAH

Divendres s’ha programat una acció a la Plaça Catalunya de Barcelona

Ada Colau

Ada Colau // Foto: Juan Diego Galán

La fins ara portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, ha anunciat que deixa de ser-ne la portaveu. Ha emès un comunicat intern a l’entitat anunciant que renuncia a la seva tasca de portaveu, però seguirà lligada al moviment com a activista en altres tasques que dugui a terme la plataforma. Colau també ha anunciat que no “fitxarà” per cap partit política, però deixa la porta oberta a participar en nous projectes per entrar a les institucions.

Tot i la renuncia d’Ada Colau, l’activitat de les PAH segueixen reivindicant amb l’Acció de Moviment per difondre les demandes de la ILP. L’acció la duran a terme aquest divendres, 9 de maig, el dia abans que comenci la campanya electoral de cara a les Eleccions al Parlament Europeu.

La PAH ha volgut “visualitzar els culpables” penjant cartells a les sucursals bancàries des de diumenge fins dijous on es fa un compte enrere. Avui, per tant, és visible el número 2, faltant així dos dies per l’acció.

Està previst que de 9:30h a 10:30h les PAHC es reuneixin a Plaça Catalunya de Barcelona. De 10:30h a 11.:30h es farà un mosaic humà en forma de rodona. Els participants duran un cartell verd que significarà el “Sí es pot” i un de vermell que voldrà dir “Però no volen”. A les 11:30h començarà el bloqueig a la banca: tres columnes de persones sortiran en diferents direccions que duran a terme piquets pacífics per empaperar els bancs i bloquejar-ne les entrades.

Switch to mobile version