Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
3 Abril 2014 a 8:00

Un molí de Valldoreix

Moli de Valldoreix

Foto: Josep Maria Fe

Avui us mostrem un molí ben especial, està al costat de la riera de Can Llobet i deu ser per moure alguna màquina o instrument. En tot cas és una alternativa a una altra font d’energia que tenim al territori. El que no sabem és si encara està en marxa o només és testimoni d’altres temps. Potser ens podeu ajudar i de pas il·lustrar a la resta de visitants del nostre diari.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version