Autor El temps
24 Abril 2014 a 10:00

Un front de ponent ens afectarà aquest vespre i demà al matí

Espectacular cel d'ahir // foto: Àlex Callao

Espectacular cel d’ahir // foto: Àlex Callao

Dia excel·lent el que va fer ahir, amb temperatures que van regar els 24 graus en alguns punts de la comarca i que van facilitar que milers de persones gaudissin d’aquest dia  especial. Aquesta nit ha estat poc freda, amb unes temperatures que han deixat el mercuri per sobre dels 12 graus a bona part de la comarca.

Res fa pensar que durant les properes hores un front provinent de ponent i que deixarà pluges a partir del migdia a les comarques de Lleida ens acabarà afectant, però ho farà. Serà a partir d’aquesta nit i sobretot a primeres hores de demà quan aquesta ens pot afectar en forma de ruixats i gotellades. Mentre això no ens comenci a afectar tindrem un bon sol, permetent tenir temperatures similars a les d’ahir. Els núvols, que començaran a dominar a partir del migdia, anant de menys a més i facilitant que les temperatures mínimes d’aquesta nit siguin molt suaus.

Durant els propers dies no s’auguren canvis significatius, amb un temps que tornarà a estabilitzar-se a partir de demà al migdia i que ens oferirà unes jornades amb molt de sol i alguns núvols alts que faran de bonic. Es possible que a primeres hores aquests núvols siguin més importants, però no s’espera que puguin arribar a descarregar. No seria fins dissabte a la tarda quan aquesta inestabilitat podria tornar a ser suficientment forta com per deixar alguna gotellada a la nostra comarca.

Switch to mobile version