Autor El temps
30 Abril 2014 a 10:12

No s’esperen pluges per al primer de maig

Magnífic cel d'ahir // Foto: Àlex Callao

Magnífic cel d’ahir // Foto: Àlex Callao

Cel ben encapotat el que tenim a hores d’ara, tot i que el sol comença a pressionar per a sortir, però li costarà força poder dominar el cel. Tindrem molts núvols alts durant gairebé tot el dia, però els ruixats continuaran afectant sobretot a les comarques del nord i nord-est. Les temperatures tornaran a superar els 20 graus a la majoria de ciutat de la nostra comarca, de manera que la jornada estarà marcada per aquesta suavitat en l’ambient i una humitat que pot ser elevada.

Aquest pont de primer de maig ens depararà una situació molt similar  la d’avui, amb núvols alts que dominaran el cel a primeres hores i clarianes i estones de força sol a partir de mig dia. Està previst que els ruixats siguin molt localitzats a les comarques gironines, però no es descarta alguna gotellada a la nostra comarca.

Però el dia que és possible que tinguem més probabilitat de ruixats i pluges és divendres. El risc de xàfecs es centrarà sobretot a la Catalunya central i el nord del país, amb quantitats irregulars i que podrien no acabar afectant-nos per poc. Aquests ruixats podrien arribar a ser intensos, amb calamarsa que podria fer una mica de mal a camps i cultius. Les temperatures seran una mica més baixes respecte les que tindrem avui i demà.

Switch to mobile version