Autor Entitats
6 Abril 2014 a 10:00

Randstad Award per Banc Sabadell

Reconeixement a un dels bncs més atractius per treballar a Espanya

  El sotsdirector general i director de Recursos Humans, Xavier Vela, i el director               d’Employer Branding, Emili Pascual, amb el guardó aconseguit.

El sotsdirector general i director de Recursos Humans, Xavier Vela, i el director
d’Employer Branding, Emili Pascual, amb el guardó aconseguit. // Imatge cedida per Banc Sabadell

Banc Sabadell ha rebut la distinció Randstad Award com un dels bancs més atractius per treballar a Espanya. Aquesta distinció és una iniciativa de la multinacional holandesa de recursos humans Randstad, que des de fa cinc anys organitza aquest certamen. Per triar les millors empreses l’empresa ICMA elabora un informe amb les opinions de 8000 professionals de diveros àmbits de negoci.

Per Xavier Vela, aquest reconeixement “té un valor molt especial en la mesura que l’Employer Branding no és més que el reflex extern de la proposta de valor que totes les àrees de recursos humans construeixen cada dia per a tots els nostres empleats. És un premi que compartim amb totes les àrees del banc que enriqueixen cada dia la nostra imatge de marca i que ens ajuden a ser atractius per a tots els candidats externs que es volen sumar al nostre projecte”.

aquest reconeixement se suma als ja obtinguts com ara el de “Les 100 millors idees”, que li va concedir Actualidad Económica el 2011 pel programa de formació Laude, o el de la “Innovació en recursos humans”, que li va atorgar Expansión & Empleo el 2008 pel programa “En Forma”, enfocat a dinamitzar l’activitat comercial de la xarxa.

Segons dades del propi banc, Un 85% de la plantilla afirma sentir-se orgullós de les fites que aconsegueix l’entitat i més d’un 75% assenyala també sentir-se orgullós quan diu que treballa a Banc Sabadell.

Acord entre Banc de Sabadell i DO Catalunya

El director regional de Catalunya Oest de Banc Sabadell, Josep Esteve, i el president de la DO Catalunya, Francesc Xavier Pie, han signat avui a Reus un acord de col·laboració per mitjà del qual els 213 cellers adscrits a aquesta denominació d’origen es podran beneficiar d’unes condicions especials a l’hora de contractar productes i serveis financers del banc.

El conveni comprèn una oferta global de productes d’inversió i estalvi com l’ús de franc de BS online, Bs mòbil i la utilització de les targetes de crèdit i dèbit o un compte exempt de comissions d’administarció i manteniment. D’altra banda, els membres de DO Catalunya tindran al seu abast assessorament financer personalitzat en facturatge, confirming, comerç electrònic o negoci internacional.

Segons Josep Esteve, aquest acord ha de permetre “ajudar a dinamitzar l’activitat de negoci dels 213 cellers de la DO Catalunya. Com a banc que està al costat de les empreses, contribuir a fer créixer el sector del vi, un dels motors productius que identifiquen l’economia del nostre país, és motiu de responsabilitat i satisfacció alhora”.

Convenis amb col·lectius professionals

La signatura de convenis amb col·lectius professionals forma part de l’estratègia comercial que du a terme Banc Sabadell, com ho demostra que en el que portem d’aquest primer trimestre de l’any, l’entitat ja ha rubricat prop de 100 convenis. Actualment, té vigents més de 2.000 acords de col·laboració amb associacions diverses, la qual cosa ha comportat la captació de 360.000 professionals com a clients. El 2013, el banc va tancar 392 convenis, cosa que va aportar l’adhesió de 70.000 clients nous.

 

Switch to mobile version