Autor El temps
22 Abril 2014 a 10:00

Pluges intermitents fins ben entrada la tarda

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

Desprès d’uns dies festius on la inestabilitat ha estat present en forma de ruixats durant la jornada d’ahir i abans d’ahir, avui encetem un dia marcat a primeres hores per les restes d’aquesta pertorbació. A hores d’ara tenir sobre nostra un nucli tempestuós que està deixant bons registres i que poc a poc avançarà cap al nord deixant-nos un cel ben gris i unes temperatures un pel fresques. Els ruixats poc a poc s’aniran desplaçant cap al terç nord, deixant estones on el sol podrà veure’s una mica i poc a poc s’acabarà imposant ja avui a darrera hora.

Demà dia de Sant Jordi el sol s’imposarà amb claredat durant tot el dia amb unes temperatures que pujaran ben bé 3-4 graus a bona part de la comarca. Tindrem un dia agradable i primaveral que ens permetrà treure’ns una capa de roba durant les hores centrals del dia. A la tarda la inestabilitat tornarà a afectar el nord del país, però al Vallès no s’espera que aquesta pugui afectar-nos.

I la resta de la setmana ens mostra com la situació pot tornar a empitjorar de cara a dijous a la tarda amb pluges que no s’espera que siguin tan continuades com avui. A partir de divendres però la inestabilitat desapareixerà i el sol amb alguns núvols mitjans tornaran a monopolitzar el nostre panorama meteorològic.

Switch to mobile version