Autor Esports
3 Abril 2014 a 13:00

Per Setmana Santa qui s’avorreixi és perquè vol o perquè no pot

Els clubs ofereixen campus de formació durant els primers dies

 

Imatge web Can Caldés

Imatge web Can Caldés

A risc de deixar-nos algunes de les propostes que es fan, durant els primers dies de la Setmana Santa d’enguany, que coincideixen amb els dies festius escolars i que encara són laborables per molts pares i mares, molts dels clubs de Sant Cugat ofereixen campus de tecnificació en els seus respectius esports que suposen una forma, per un costat, que els nens i nenes aprenguin una mica més de l’esport que els agrada i, de l’altra, convisquin amb canalla de la seva edat i no hagin de passar tantes hores a casa. No sabem però si en un context de crisi com el que estem aquestes activitats notaran, com de fet ja ho estan fent en molts casos el propis clubs, la retallada que les pròpies famílies fan en les activitats que entenen no són bàsiques però que com a societat hauríem de plantejar-nos com a necessàries.

Els clubs de bàsquet són dels que sempre en fan. La UESC organitza el seu Basket City de Setmana Santa durant els dies 14, 15 i 16 a l’Escola Thau. Aquest any començarà amb un plat fort, la visita de l’entrenador americà Willie Ladson el dilluns 14 de 10 a 13 hores, que dirigirà els entrenaments en anglès. En aquesta visita presentarà els Campus que organitza a l’estiu als Estats Units, tant el dels Philadelphia Sixers com el que gestiona NIKE a Nova York. A partir de la 1 del migdia respondrà preguntes. Aquest és el desè any que s’organitza aquest campus i està adreçat a nens i nenes nascuts entre el 98 i el 2007. L’horari és de 8 a 18 hores i el preu és de 100 euros amb el dinar i el berenar inclosos.

El Qbasket Sant Cugat també en fa de Campus els mateixos dies – el preu incloent menjar i berenar és de 95 € – al PAV 1 i està obert a nois i noies nascuts els mateixos anys, que tinguin o no coneixements de l’esport, donat que s’organitzarà segons el nivell. En total s’ofereixen 50 places i l’horari serà des de les 8 fins les 6 de la tarda. Aquest any hi participarà l’ex-jugador del Barça i comentarista de TV3 Nacho Solozábal.

També hi ha campus d’altres esports però. El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza el seu campus durant els mateixos dies també. Està adreçat a nens i nenes entre 6 i 12 anys i serà dirigit per en David Olmo i monitors especialitzats. L’horari serà de 8:45 a 17 hores i el preu per NO socis, amb dinar inclòs, és de 125 euros.

Pel que fa al futbol, el Sant Cugat Esport FC organitza durant els quatre primers dies, del 14 al 17, només en horari de matí – de 8 a 14 hores – un campus de formació a càrrec de tècnics altament qualificats i amb una àmplia experiència dins el món del futbol i del club, coordinats pel Julián Marín. El preu és de 50 euros. I el C.F.U. Mira – sol Baco organitza conjuntament amb la Fundació Valldor el 1er campus V7 a les instal·lacions de l’escola Thau de Sant Cugat en horari de 9 a 13 hores. El preu també és de 50 euros i les places són, com en tots els casos, limitades.

I per acabar, una proposta especial a la nostra ciutat, la de la Hípica Can Caldés, que organitza un Campus adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys. En les mateixes dates, a més, els adults també poden fer un “stage” intensiu d’equitació. Les activitats infantils seran durant els dies 14, 15, 16 i 17 i oferiran l’oportunitat de conèixer més a fons el món del cavall i gaudir-ne plenament, a més de fer algunes activitats. El preu del Campus, amb dinar inclòs, és de 160 euros però hi ha possibilitat d’inscriure’s a part de les activitats.

Switch to mobile version