Autor Futbol sala
13 Abril 2014 a 20:04

L’Olimpyc esborra el Manresa i té més a prop la salvació

El Futbol Sala Sant Cugat perd i té la salvació molt complicada

Olimpyc - Manresa FS

Olimpyc – Manresa FS // Foto: Xavier Boix

L’Olimpyc es jugava ahir el tot o res, ho tenien molt clar els jugadors d’en Xaloc Rion, que ahir tornava a la banqueta després dels partits de sanció, que van sortir a jugar amb massa tensió a sobre. Els jugadors manresans, amb molt ofici i bon fer, es van fer amos dels primers minuts de la primera part i els locals van patir més del compte. El bon fer del porter local Óscar va salvar de més d’un ensurt en aquesta part que bé podria haver avançat els del Bages, fins a tres ocasions clares van tenir els visitants. 

Però la sort que altres jornades els ha faltat als de La Floresta, aquest cop els va somriure perquè després de dues oportunitats de gol no aprofitades una jugada entre Carles i Ruben torna al primer perquè acabi amb un bonic gol a 4’45” pel final. A 3′ minuts pel final una altra doble bona aturada del porter florestà salvava de l’empat a l’Olimpyc i quan mancaven 37” per acabar la 1era part arribava el gol de l’Oriol després d’un fort xut d’en Pirata que rebutjava el porter manresà.

A la represa però l’Olimpyc va sortir a fer els deures. Si algú dubtava que calia guanyar va quedar clar de seguida. Pressionant a dalt al primer minut ja va avisar amb un pal i als 5′ en Pirata feia el 3-0 amb un xut llunyà que acabava desviant a pròpia porteria un jugador rival. 2 minuts després els visitants tenien la única ocasió clara de la segona part als peus de Redu i a partir d’aquí el bany dels florestans. El següent avís, un xut de Ruben que rebutja el porter visitant i que en Martí Àngel no defineix. Els visitants, desesperats, comencen a jugar amb un porter de camp a manca de 5′ pel final i l’Olimpyc, a diferència d’algun altre partit, amb intel·ligència, esperant darrera els errors visitants marquen als 30” el quart gol amb un xut de camp a camp d’en Pirata, que significa el 4-0. Finalment, a 2′ pel final el capità Martí Àngel arrodoní el resultat amb un bonic gol que va despertar l’alegria de la parròquia florestana que feia temps que no fruïa tant amb un partit del seu equip.

Al final del partit, l’atenció als mitjans la va fer el capità de l’Olimpyc, com sol passar quan guanyen. Segons en Martí Àngelaquesta victòria ens va molt bé per la moral i per agafar forces per encara els propers dos partits que anirem a guanyar sí o sí, necessitem guanyar els dos o no”. I un d’aquests dos partits, justament, és el derbi local, després de setmana santa, al PAV3 contra el Futbol Sala Sant Cugat, que ahir va perdre més opcions encara de permanència en perdre 5 – 4 amb el Cover Premià. Pels de Sant Cugat no val perdre – necessiten els sis punts en joc, estan a 5 punts de la salvació i hi ha només 6 punts en joc – pels de La Floresta tampoc, si volen acabar tranquils la temporada. Sense dubte serà un partit intens.

Switch to mobile version