Autor Ensenyament
20 Abril 2014 a 13:00

L’Euncet Business School ensenyarà Mindfulness

El dijous 24 d’abril a les 19h.

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

L’Euncet Business School, adscrita a la UPC, ha organitzat per al proper dijous 24 d’abril una nova masterclass que ensenyarà a gestionar l’estrès a la feina amb un sistema innovador que es diu Mindfulness. La sessió serà a l’Aula 1-2 de l’Eucenet entre les 19 i 21 hores. L’assistència és gratuïta però l’aforament limitat amb sol·licituds al mateix centre.

“Noves tècniques per gestionar l’estrès a la feina: Mindfulness” anirà a càrrec de Jordi Pagès i Carles Guillamon, socis de Tropos, empresa dedicada a la formació i el desenvolupament de persones i empreses. Tots dos són consultors acreditats per Acc1ó i per la Diputació de Barcelona en les àrees d’Organització i Desenvolupament de Persones.

Aquest sistema vol millorar la capacitat per prendre decisions, la resiliència i els resultats. És una tècnica que es basa en la focalització de l’atenció i el trencament d’hàbits de pensament i comportament. Aquestes pràctiques ajuden a tractar l’esgotament, la irritabilitat o l’ansietat, entre d’altres, que provoquen les diferents situacions d’estrès laboral.

Jordi Pagès té més de trenta anys d’experiència en la formació i el desenvolupament de persones. És llicenciat en psicologia i té el postgrau en Equips d’Assessorament Psicopedagògic i el màster en Direcció de la Formació a l’Empresa. És també Co-Active Coach per Augere Foundation.

Carles Guillamon, per la seva banda, té més de vint-i-cinc anys d’experiència en aquesta àrea, així com en la docència en desenvolupament de persones. És llicenciat en Filosofia i Lletres i té un màster en Gestió i Direcció de la Qualitat així com un programa de Desenvolupament Directiu.

Switch to mobile version