Autor Ensenyament
25 Abril 2014 a 12:00

La FUB celebra jornada de portes obertes

Enguany amb itineraris personalitzats per a futurs alumnes

Logo de la Fundació Universitària del Bages

Logo de la Fundació Universitària del Bages // Imatge del web de la FUB

Aquest dissabte 26 d’abril la Fundació Universitària del Bages (FUB) celebra una nova edició de la jornada de portes obertes dedicada a totes aquelles persones que vulguis conèixer la Universitat per dins, però específicament als joves interessats en cursar els graus universitaris que s’hi ofereixen: Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Gestió d’Empreses i Educació Infantil.

L’edició d’enguany presenta la novetat que la visita s’ha organitzat amb itineraris concrets per donar resposta a les inquietuds i interessos dels visitants. En aquesta línia s’han programat quatre tipus de visites: un itinerari dels estudis de Ciències de la Salut, que inclou una visita a les instal·lacions de la Clínica Universitària (CU+), un itinerari per als interessats en el grau de Gestió d’Empreses, una tercera proposta adreçada a futurs alumnes d’Educació Infantil i finalment, una visita general a les instal·lacions.

La durada aproximada de les visites és d’una hora aproximadament, i opcionalment, tothom qui ho desitgi pot visitar la CU+. S’ha programat també un cinquè itinerari adreçat a grups internacionals, especialment per a futurs alumnes francesos i italians, ja que són els que més proliferen entre l’alumnat universitari manresà.

Una altra de les novetats de la jornada d’enguany és que l’increment de les activitats paral·leles per mostrar els resultats de l’activitat acadèmica. Així, a l’espai infantil (de 0 a 6 anys) organitzat pels estudis d’Educació Infantil des de fa tres anys, s’hi afegeixen les exposicions “Anatòmicament parlant”, a càrrec dels alumnes d’Anatomia dels graus de Podologia i Fisioteràpia, i “Curiositats dels idiomes”, a càrrec del Servei d’Idiomes de la FUB. També s’hi veurà una mostra d’experiments i jocs matemàtics organitzat pels estudis d’Educació Infantil, per  a nens i nenes de 6 anys, així com també una mostra de treballs de didàctica de les arts visuals. Els alumnes de quart d’Infermeria oferiran un taller de ressuscitació cardiopulmonar a la plaça Cívica, entre els edificis FUB i CU+. Simultàniament, al vestíbul s’hi trobarà informació del Servei d’Idiomes, així com assessorament de la Secretaria Acadèmica sobre beques i altres tràmits.

La Fundació Universitària del Bages obrirà les portes de 10 a 14h, quan està previst que s’iniciï la darrera visita guiada.

Per a qualsevol consulta o informació addicional es pot contactar al correu comunicació@fub.edu o bé a través del telèfon 692 873 336.

Switch to mobile version