Autor Economia
30 Abril 2014 a 12:30

Jordi Pujol rep a la Jove Cambra Internacional de Catalunya

Presentació dels projectes humanitaris de la JCI

jove cambra internacional de catalunya

El que fou President de la Generalitat entre el 1980 i el 2003, Jordi Pujol i Soley, va rebre ahir la nova junta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, presidida pel sabadellenc Carles Lombarte.

Durant la trobada, un dels punts que han despertat més interès és la col·laboració que fa la JCI amb les Nacions Unides amb el desenvolupament de programes que donen suport als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de les Nacions Unides, un conjunt de metes amb terminis concrets sobre la pobresa, la fam, la malaltia, l’analfabetisme, la degradació ambiental i la discriminació contra la dona. Els membres de la JCI organitzen cada any milers de projectes compromesos a avançar amb aquests objectius utilitzant com a marc dels objectius de l’ONU.

El projecte de lluita contra la Malària Nothing But Nets és el programa més important que han dut a terme els joves emprenedors de JCI a nivell mundial, amb el que s’han recaptat més de mig milió d’euros en el que portem d’any. Nothing But Nets és una campanya en la que els membres de la JCI treballen per comprar i distribuir les mosquiteres i educar les famílies sobre el seu ús adequat.

A nivell nacional, l’entitat de Joves Emprenedors Actius de Catalunya va presentar les línies estratègiques que portarà a partir d’ara la Jove Cambra de Catalunya, i van tractar assumptes relacionats amb l’emprenedoria, l’empresa, la formació, comunitat i les missions a nivell Internacional. Pujol va destacar la força i les sinèrgies que té l’entitat amb presència a més de 120 països, amb prop de 200.000 membres i més de 200 programes a l’any.

La trobada també va servir per establir nous ponts de col·laboració i contacte, i perquè la Junta de la Jove Cambra de Catalunya informés dels propers esdeveniments que té previstos, entre els que es troben el Dia i la Nit de l’emprenedor, els cursos formatius i l’Acadèmia de Joves Emprenedors, els programes que es desenvolupen les nostres entitats adreçades a millorar el desenvolupament econòmic, social i cultural dins la comunitat o el Congrés Nacional de les Joves Cambres de Catalunya que es celebrarà a Vilafranca del Penedès al mes d’octubre.

Switch to mobile version