Autor Entitats
1 Abril 2014 a 18:00

Ja està disponible la Gigafoto

L’ANC ha posat en marxa el web

Imatge d'arxiu // Foto: Àlex Callao

Imatge d’arxiu // Foto: Àlex Callao

Ja està disponible la Gigafoto, la unió de fotografies registrades el passat 11 de setembre de 2013 i que immortalitza la cadena humana més multitudinària que es recorda mai. L’ANC ha posat a disposició les imatges dels prop de 400 km que transcorren entre Alcanar fins al Pertús.

L’Assemblea Nacional Catalana ha trigat 7 mesos a poder editar, classificar, ordenar i perfeccionar al màxim les fotografies. En aquest sentit, l’ANC ha explicat que els canvis de llum i el moviment de la càmera entre fotografies han dificultat extraordinàriament el procés, que avui ha vist la llum.

Més de 800 fotògrafs voluntaris han participat en l’elaboració de la fotografia, que mostra la llarga columna de persones. Cada 500m, un fotògraf va prendre imatges cada pocs metres del tram, de manera que s’intentava mantenir  una alçada constant.

Veure la Gigafoto

Switch to mobile version