Autor Motor
3 Abril 2014 a 9:45

El motor clàssic a l’Esperit de Montjuïc

Del 4 al 6 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya

Esperit de Montjuïc-Catalunya Classic Revival

Esperit de Montjuïc-Catalunya Classic Revival // Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà del 4 al 6 d’abril una festa de clàssics de la mà de l’Esperit de Montjuïc-Catalunya Classic Revival. El traçat català es transformarà per reviure l’ambient de l’època daurada de l’esport del motor per tercer any consecutiu.

El programa de pista albergarà les primeres competicions de l’any a Europa del FIA Masters Historic Racing, encapçalades per la FIA Fórmula 1 Històrica, una categoria que concentrarà al traçat del Circuit monoplaces que van competir entre 1966 i 1985. Assistiran unitats com el Lotus 76 i 92, Brabham BT49, Ferrari 312, McLaren MP4, Ligier JS11, Hesketh 308, Tyrrell 006 i Surtees TS9.

Durant el cap de setmana, també se celebraran les curses d’altres categories com Grup C, Sports Car, Gran Turisme, Turismes i el Trofeu Javier del Arco, així com també la segona cita puntuable de les ECOseries. Al pàdoc s’hi concentrarà tota l’activitat paral·lela. Hi haurà una gran varietat d’ofertes i es podrà veure la sortida, arribada, exhibició i parc obert de la Targa Catalunya per a clàssics.

Tambés es podran visitar exposicions de vehicles de totes les èpoques i un avió clàssic. Hi haurà música en directe i balls de saló dels 60, disfresses i concursos, carpa de circ amb pallassos i jocs gegants i un village amb parades, mercat ambulant, atraccions, tren de vapor, karts elèctrics i pista d’Scalextric.

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc es poden comprar anticipadament al web del Circuit amb descompte de prevenda fins el dia 3 d’abril. Els preus són de 15€ divendres, 20€ dissabte i 20€ diumenge, amb la possibilitat d’un abonament pels 3 dies de 50€. També hi ha ofertes per tota la família.

Switch to mobile version