Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Abril 2014 a 8:44

El carrer mossegat

Carrer de la Creu

Foto: Tino Rubio

Deu ser un dels carrers més privilegiats de Sant Cugat, per les vistes que té vull dir, i en canvi amb lo bonic que podria ser, està desgraciat per la mala gestió que se n’ha fet. Retallat de dalt a baix per les normatives urbanístiques hi conviuen les cases antigues de poble amb els blocs de pisos nous arribant a extrems gairebé esperpèntics. Sabeu quin carrer és? Doncs és el Carrer de la Creu.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version