Autor Futbol sala
16 Abril 2014 a 16:52

El cadet – juvenil femení de l’Olimpyc queda tercer de la categoria

A la 2ona volta només deixa escapar dos punts

Cadet - juvenil femení de l'Olimpyc La Floresta

Cadet – juvenil femení de l’Olimpyc La Floresta // Imatge cedida

Aquest cap de setmana ha acabat la lliga femenina cadet – juvenil i l’Olimpyc ha aconseguit el tercer lloc. Un lloc molt meritori treballat fins el darrer moment. I és que fins el darrer partit no s’ha aconseguit assegurar-lo. Les jugadores d’en José Manuel Ferrón havien de puntuar al camp de les líders, el FS Castellar o bé esperar que el quart classificat, el Montmeló no guanyés al seu camp al 5è, el CD Concòrdia.

Però les jugadores van fer els deures de la millor manera i després de fer-li els honors a les ja campiones de la categoria, l’equip va començar el partit de la manera més esperançadora, avançant-se en el marcador i arribant al descans amb el marcador favorable 0 – 2. A la segona part, les locals van fer valer la seva qualitat per aconseguir retallar distàncies però tot i així no van avançar-se a les florestanes, igualant només el resultat i arribant al final del partit amb un resultat final de 2 – 2.

Aquesta tercera posició, segons fonts del club, “reafirma la fantàstica evolució positiva que ha tingut aquest equip durant la temporada, deixant escapar només 2 punts en tota la segona volta – 22 de 24 punts en joc – “.

Switch to mobile version