Autor Atletisme
9 Abril 2014 a 17:51

El bo i millor de l’atletisme català a la Diada de la Velocitat del Club Muntanyenc

També es podrà gaudir de la 2ona Jornada de Relleus de l’OMET

 

Cartell Diada

Cartell // Imatge cedida

El proper dissabte 12 pel matí es celebra la Diada de la Velocitat – 2ona Jornada de Relleus de l’OMET, a la pista de La Guinardera. Serà el primer esdeveniment atlètic que es farà com a competició oficial i servirà com a inauguració d’aquest equipament després de l’homologació per part de la Federació Catalana d’Atletisme. La secció d’atletisme del Club Muntanyenc és l’organitzadora d’aquesta jornada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Aquesta jornada d’atletisme proposa la combinació de l’esport de formació, a nivell escolar, amb la participació dels centres escolars de primer cicle i l’atletisme de promoció amb clubs federats en totes les seves categories, i atletisme de nivell amb la participació d’atletes consagrats que podran competir en dues proves del programa com a primer test oficial de la temporada d’estiu. Les inscripcions van a bon ritme i s’espera una participació per sobre dels 300 atletes. Les condicions amb les que participaran els atletes escolars seran les mateixes que les de la resta, amb cronometratge elèctric i jutges federats.

Les proves open tenen un encant especial pels i les atletes federats doncs a aquestes alçades de temporada són proves adequades pel seu entrenament i, a més, són molt agraïdes pel públic que assisteixi a la Diada, perquè es tracta dels 150 i els 300 m. Hores d’ara ja es pot confirmar la presència en les dues proves open de noms com els d’en Sergio Ruiz (JA Sabadell) que la temporada passada va superar el rècord d’Espanya absolut de 200 m i també va formar part de l’equip que va establir un nou rècord de 4 x100 m al Mundial de Moscou, l’Adrià Burriel (CA Mollet), recordista estatal promesa en 4 x 100 i Campió d’Espanya promesa de 100 m el 2013, Plàcida A. Martínez (FCB), campiona d’Espanya de 200 m en pista coberta 2012, la Cristina Lara (FCB), actual campiona de Catalunya absoluta de 60 m, el santcugatenc Sergi Torres (FCB), actual campió de Catalunya absolut de 400 m en pista coberta, l’Edgar Pérez (AAC), campió de Catalunya absolut de 200 m el 2013, l’Alberto Gavaldà (Pd Castelló), campió d’Espanya absolut de 200 m el 2009, en Ruben Pros (FCB), subcampió d’Espanya absolut de 60 m aquest any i l’Ona Rossell (AAC), campiona de Catalunya cadet en pista coberta de 60 m el 2013. A aquesta llista se li sumen els atletes del CMSC encapçalats per la Jael Bestué, recent campiona d’Espanya cadet de 60 m, amb el que es garanteix el nivell i qualitat de la jornada atlètica.

Pel l’atletisme de promoció també es una jornada important perquè resultarà una bona preparació pel Campionat de Catalunya de relleus que es celebrarà el proper 26 d’abril. Durant la matinal atlètica se sortejaran a més dues samarretes signades pels jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona que les ha donat per aquesta ocasió.

Switch to mobile version