Autor Economia
9 Abril 2014 a 18:00

EC Elevator Pitch 2014 organitzat per ESADECREAPOLIS

El Grup Informa hi ha estat present

EC Elevator Pitch 2014 organitzat per ESADECREAPOLIS

EC Elevator Pitch 2014 organitzat per ESADECREAPOLIS // Imatge cedida per ESADECREAPOLIS

Aquest migdia ha tingut lloc al Community Building l’EC Elevator Pitch 2014 organitzat per ESADECREAPOLISEs tracta d’un event que serveix per actualitzar els contactes perquè es coneguin els residents.

Un Elevator Pitch és un discurs de 90 segons on el representant de l’empresa explica breument l’activitat de la seva empresa i la seva proposta de valor. D’aquesta manera, els participants poden conèixer en només una sessió l’activitat de la resta de residents.

Els discursos de les diferents empreses participants han estat filmats i seran publicats a la Open Innovation Community i d’aquesta manera posar-los a disposició de la resta de residents d’ESADECREAPOLIS. Les empreses que han participat avui a l’event han estat Zeedprotection, Playbenefit, Economind, 321º, GAMC, KIC Innoenergy, Enginyeria Piqué, Grup Informa, Smart Eagle.

Switch to mobile version