Autor Societat
30 Abril 2014 a 12:00

Dispositiu especial de trànsit en motiu del pont de l’1 de maig

S’espera la sortida d’uns 485.000 vehicles des de l’àrea metropolitana de Barcelona

Operació sortida del pont de l'1 de maig

Operació sortida del pont de l’1 de maig // Imatge cedida per Servei Català de Trànsit

El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra posen en marxa el dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de l’1 de maig, que comença avui a les 15.00 h i que finalitzarà el diumenge, 4 de maig, a les 24.00 h. S’intensificarà la presència dels Mossos d’Esquadra, amb un total de 2.017 agents, i es faran prop de 1.493 controls

El pont de l’1 de maig és el primer període festiu després de Setmana Santa i representa un canvi de mobilitat de la pròpia de l’hivern cap a l’estiuenca. Amb el calor i el final de la campanya d’esquí guanyen pes els desplaçaments cap a destins costaners. En concret, la mobilitat es concentrarà principalment a l’AP-7, a la N-340 a la Costa Daurada i a la C-31 i C-65 a la Costa Brava.

S’estima que es mobilitzaran esglaonadament uns 485.000 vehicles des de l’àrea metropolitana de Barcelona. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), en general el temps serà assolellat durant el pont, però dijous, durant l’operació sortida, es podria registrar algun ruixat.

S’espera que la mobilitat més intensa del pont es concentri al retorn de diumenge a la tarda, quan coincidirà la mobilitat de tornada del pont i del cap de setmana. L’operació retorn s’allargarà des de les 12.00 h fins a les 24.00 h del diumenge 4 de maig.

Switch to mobile version