Autor Economia
6 Abril 2014 a 11:30

Cecot i la xarxa d’inversors privats BANC donaran suport als emprenedors catalans

L’objectiu és orientar i assessorar els projectes empresarials de nova creació

banccecot

La patronal Cecot i la xarxa d’inversors privats BANC (Business Angels Network Catalunya) desenvoluparan un pla de treball conjunt per fomentar l’esperit emprenedor, promoure la creació de noves empreses i també com ajudar al creixement i la consolidació de les ja existents.

Les dues entitats, que formen part de la xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat, s’han marcat enguany l’objectiu d’informar i orientar un mínim de 280 emprenedors i assessorar de manera individual a més de 110 emprenedores i empresaris amb un projecte de creació de nova empresa i/o de consolidació.

Aquest pla de treball, que compta amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, també inclou l’organització de diverses accions formatives que es centraran en els àmbits del pla d’empresa com a eina per analitzar la viabilitat d’un projecte empresarial, i al mateix temps millorar la presència a Internet.

En les sessions informatives que organitzaran la patronal Cecot i la xarxa d’inversors privats BANC es tractaran alguns temes com la importància de fer un pla d’empresa, els tràmits i aspectes a tenir en compte en la creació d’empreses, l’acompanyament en la recerca del finançament més adequat a un projecte empresarial, l’assessorament i foment de les TIC i Xarxes Socials, la informació i assessorament sobre la segona oportunitat per a persones empresàries que han fet fallida o hagin tancat, i finalment, es faran cursos de formació empresarial i especialitzada en temes de creació i/o consolidació d’empreses.

Switch to mobile version