Autor Ensenyament
23 Abril 2014 a 17:39

Casals i Campus d’estiu de l’OMET, el 26 darrer dia per recollir número

Hi ha fins a 2.900 places disponibles

Cartell Campus Estiu OMET

Cartell Campus Estiu OMET // Imatge cedida

Des del passat divendres 11 d’abril i fins aquest dissabte 26 en horari de 10 del matí a 1 del migdia i 5 a 8 de la tarda entre setmana i de 10 a 1 els dissabtes, s’han de recollir els números per al sorteig de l’ordre d’inscripció pels Casals i Campus d’estiu que organitza l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) a l’oficina de la Rambla del Celler (Oficina Municipal d’Esports, Passatge Baró de Coubertin). El proper dissabte a les 13 hores es farà el sorteig i a les 2 del migdia es farà públic el resultat així com el calendari i la distribució horària dels números per a la matriculació. Es podrà consultar al 010 de l’Ajuntament i a l’OMET. En aquest enllaç podeu ampliar la informació sobre la matriculació.

En aquests Casals i Campus podreu trobar activitats per a nenes i nens, i nois i noies, nascuts entre el 1998 i el 2010. Des de les activitats multiesportives pels més grans fins la iniciació esportiva, el sicomotricampus, les escoles esportives de juliol – on es proposa jugar i aprendre alhora anglès –, el casal d’hípica, el Hip – Hop Kids, el campus d’atletisme i les escoles esportives de setembre. Els torns són de 5 dies i els preus oscil·len dels 133 euros a la setmana – tot el dia dinar inclòs – als 379 euros – tot el dia dinar inclòs –. Hi ha descomptes per famílies nombroses o monoparentals.

Switch to mobile version