Autor Esports
30 Abril 2014 a 10:30

Cap de setmana de gimnàstica artística, dansa esportiva i golf per a infants

Hi va participar l’Avenç

Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa

Imatge cedida pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa

El Pavelló Municipal de Can Jofresa de Terrassa va acollir el passat cap de setmana la jornada prebenjamí de gimnàstica artística, on un total de 78 nois i noies van poder demostrar al públic assistent tot allò que han après al llarg d’aquest curs. Els participants van fer exercicis de terra, salt, minitrampolí i barra.

En aquesta jornada van participar un total de vuit escoles i entitats. Hi van ser presents  l’escola Maria Auxiliadora, Salesians, Santa Teresa de Jesús, Roc Alabern, El Cim i el gimnàs Kimura, tots ells egarencs. D’altres poblacions hi van participar l’escola Regina Carmeli de Rubí i l’Avenç de Sant Cugat del Vallès.

Un cop finalitzades les proves de gimnàstica es va dur a terme la jornada d’exhibicions de dansa esportiva també de categoria prebenjamí, on un total de 184 participants d’edats entre els 3 i 8 anys van demostrar les seves dots artístiques realitzant les coreografies al públic que omplia les grades del pavelló de gom a gom. En aquestes proves, les escoles participants van ser la Joaquima de Vedruna amb 3 grups, l’escola Tecnos amb 2 grups, la Pere Viver amb 2 grups, i les Sagrat Cor, El Cim, Serra de l’Obac, França i Enxaneta amb un grup cadascú, així com també els gimnasos Centregym i Kimura.

D’altra banda, va tenir lloc al Camp de golf Municipal de Matadepera una jornada de golf destinada als participants de l’activitat Multiesportiva. L’èxit de participació va ser notable, ja que enguany es va arribar als 131 assistents a la jornada, provinents de les escoles Pau Casals de Vacarisses,  Regina Carmeli de Rubí i les escoles El Vapor, Sagrat Cor, Joaquima de Vedruna, França, Enxaneta, Josep Ventalló, Tecnos, Cultura Pràctica, Joan XXIII, Serra de l’Obac, Pere Viver i el Cim totes elles de Terrassa. D’aquesta manera els infants participants van poder gaudir d’una jornada lúdica practicant un esport com el golf i se’ls hi van introduir els coneixements bàsics d’aquest esport com pot ser el joc curt, el joc llarg, el putt i les regles de comportament en un camp de golf, sempre des d’una vessant lúdica i amb jocs i exercicis adaptats a les edats dels participants.

Switch to mobile version