Autor Hockey patins
16 Abril 2014 a 18:26

Cap de setmana de cara i creu pel Patí Hoquei Club Sant Cugat

El femení de l’OK Lliga juga aquesta nit contra el subcampió d’Europa, el CP Voltregà

PHC Sant Cugat - SHUM Massanet Júnior

PHC Sant Cugat – SHUM Massanet Júnior // Foto: Alba Tarrés

Els tres equips sèniors del Patí Hoquei Sant Cugat van viure un cap de setmana negatiu. El Sènior d’OK Lliga va perdre davant el CP Manlleu rebent un sever correctiu, ho explicàvem en la crònica de dilluns. Avui les d’en Pep Mateo juguen contra el CP Voltregà, subcampió de la Copa d’Europa – la va perdre per sorpresa contra l’Alcorcón – campió de l’OK Lliga i de la Copa de la Reina. El partit, ajornat, serà al PAV2 a partir de les 9 de la nit. Com dèiem, és una setmana molt difícil perquè després de jugar contra el CP Manlleu (1er) i el CP Voltregà (2on), visita la pista del CP Vilanova (3er).

Els dos sèniors masculins, per la seva banda, no van aconseguir els resultats esperats. El Sènior de Lliga nacional no va aprofitar un partit a priori a l’abast. No era un partit fàcil i així es va demostrar amb l’empat a 3 final a Astúries amb el CP Areces. Pel que fa al Sènior de 1era Catalana, que es trobava amb la seva bèstia negra, el CP Vilafranca, amb el que ja va perdre a domicili 6 – 0 , va tornar a perdre, aquest cop a Sant Cugat 4 – 5, tot i ser el 9è classificat. La propera setmana tindrà un partit compromès a la pista del seu perseguidor, el Capellades HC, amb el que no val a badar.

La cara de la jornada van ser la majoria dels equips de base. A excepció de l’infantil A i l’aleví A, que van perdre a casa, la resta d’equips van aconseguir resultats positius. Ressaltar la bona temporada del Infantil C que és líder a la Copa Federació i el Pre-Benjamí C que, malgrat no publicar els resultats normalment, també és líder al Grup 5 de la Copa Barcelona.

La resta de resultats del cap de setmana són:

DISSABTE

Copa Federació Juvenil F1

CP Masquefa, 3 – PHC SANT CUGAT “B”, 6

Copa Federació Aleví F7

PHC SANT CUGAT “B”, 8 – HC Castellar, 3

Campionat Catalunya Juvenil P1

PHC SANT CUGAT “A”, 6 – Cerdanyola Maheso A, 2

Copa Federació Infantil F6

HP Tona, 3 – PHC SANT CUGAT “C”, 3

Copa Federació Júnior F2

PHC SANT CUGAT “B”, 5 – Igualada HC B, 4

1a Divisió Nacional Espanyola Masculina

C.P Areces, 3 – PHC SANT CUGAT, 3

OK Lliga Femenina

PHC SANT CUGAT, 0 – CP Manlleu, 9

DIUMENGE

Copa Federació Infantil F7

Mollet HC, 3 – PHC SANT CUGAT “B”, 3

Campionat Catalunya Júnior P2

PHC SANT CUGAT “A”, 7 – SHUM Grup Maestre, 4

Copa Federació Aleví F8

PHC SANT CUGAT “A”, 1 – HF St Josep St Sadurní, 8

1ª Catalana Masculina

PHC SANT CUGAT, 4 – CP Vilafranca, 5

Campionat Catalunya Infantil P4

PHC SANT CUGAT “A”, 3 – HF St Josep Sant Sadurní, 4

Switch to mobile version