Autor El temps
3 Abril 2014 a 10:00

Alerta per pluja

Imatge del web del meteocat

Imatge del web del meteocat

Protecció civil ha activat l’alerta per intensitat de pluja i acumulació d’aquesta durant les properes 24h. Les pluges intenses ens afectaran durant tot el dia d’avui, tot i que pot haver-hi estones de calma, però serà més fort a les comarques de Girona i Pirineus, on el desglaç pot accelerar-se i produir inundacions. Tot i això no s’han previst situacions de gravetat o es tenen indicis que aquesta situació pot provocar danys que comportin risc.

Ens hem llevat ja amb un terra molt humit, desprès que ahir gran part del dia fos molt ennuvolat i amb una visibilitat limitada. Les pluges avancen cap a nosaltres d’una manera força decidida, amb una intensitat que és moderada, amb punts forts cap a les comarques de Tarragona. El vent, procedent de mar, alimenta els nuclis tempestuosos, que són capaços de descarregar i alimentar-se deixant grans quantitats de pluja acumulada. Les temperatures seran lleugerament més baixes que les d’ahir, on vam arribar als 18-19 graus a bona part de la nostra comarca. Les temperatures mínimes també baixaran respecte les d’ahir un parell de graus.

Aquesta nit i matinada les pluges poden seguir afectant-nos amb certa intensitat, però tot indica que a mesura avancem la nit aquestes s’aniran reduint. El cap de setmana, en principi, sembla que serà solejat i amb un termòmetre que començarà a pujar fins als 23-24 graus. Serà un cap de setmana perfecte per realitzar activitats a l’aire lliure.

Vigileu avui. Tingueu cura!

Switch to mobile version