Autor Economia
4 Març 2014 a 11:30

Una conferència de Carmen Lomana obrirà les Jornades Tècniques del FRANQUICAT

Aquesta setmana a la Fira de Sabadell

franquicat

Imatge del web Franquicat

L’empresària Carmen Lomana obrirà les Jornades Tècniques del FRANQUICAT, el Saló de les Franquícies a Catalunya, que es celebra aquesta setmana del 6 al 8 de març a la Fira de Sabadell. La conferència s’anomena La importància del detall en el desenvolupament d’un gran negoci.

Durant els tres dies que durarà el certamen, amb un horari de 10h a 20h, més d’una dotzena de ponents assessoraran i orientaran als interessats en obrir una franquícia, en expandir la seva empresa o en la creació d’un negoci. Hi haurà franquícies amb inversions inferiors fins i tot als 3.000 euros, que poden ser la solució a persones en situació d’atur o amb ganes d’emprendre.

Prop d’un centenar de marques estaran presents a la Fira, com per exemple DIA, Nostrum, Dandara, Garoina, o la franquiciadora d’aquest diari digital, el Grup Inform@.

Xavier Gibert, secretari general del Departament d’Empresa, en representació de la Generalitat de Catalunya, serà l’encarregat d’inaugurar el FRANQUICAT el 6 de març. Juntament amb ell estaran l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el regidor de comerç de la ciutat, Carles Bosch, i el president de la comissió de comerç interior i turisme de la Cambra de Comerç de Sabadell, Josep Mª Porta.

Switch to mobile version