Autor Societat
21 Març 2014 a 18:13

Un altre cop l’exèrcit a Collserola

El Col·lectiu Antimilitarista aconsegueix unes imatges

 

Cotxe militar a La Floresta

Imatge cedida

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) ha denunciat avui la presència de militars una vegada més a la Serra de Collserola. Aquest cop ha estat pels rodals del barri de La Floresta, en zona urbana, com es pot veure en la fotografia que acompanya aquesta notícia i la nota enviada pel CASC.

L’entitat pacifista reclama que l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, demani al Patronat del Parc de Collserola per carta explicacions sobre aquestes pràctiques militars en entorns urbans tal i com es va comprometre en el ple que va aprovar la moció en aquest sentit el 17 d’octubre del 2011 a proposta de l’entitat.

En els darrers dies, diu la nota enviada pel CASC, també s’han vist militars passejant pel barri de la Sant Bartomeu de la Quadra a Molins de Rei. A banda de la foto, els militars han estat vistos per dos testimonis a La Floresta. Un d’ells és el que ha fet la fotografia i l’altre escriu un text que podeu llegir en aquest enllaç. Entre altres coses explica que va poder veure com “un vehicle descarregava soldats a la parada de la línia 4 de la Plaça del Centre (…) que es veien caminant per l’Avinguda de la Piscina direcció Can Busquets (…)”.

Segons la mateixa nota, un altre veí va trucar a l’Ajuntament, que “el va encoratjar a trucar a la policia local si tenia por”. Fa uns dies explicàvem com el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat feia campanya sobre aquesta temàtica durant la Diada de Sant Medir a l’entrada del Parc. El proper 27 d’abril tenen previst fer una concentració a la seu del Patronat del Parc de Collserola.

Switch to mobile version