Autor Breus
6 Març 2014 a 13:54

Taller sobre Gènere i Masculinitat

Avui dijous a les 19:30 hores a l’Escola La Floresta el Pla Educatiu d’Entorn de l’AMPA d’aquesta escola organitza aquest taller a càrrec de l’Associació d’Homes Igualitaris de Catalunya. Aquesta sessió, tal i com avançàvem el passat 29 de gener, és part del cicle “Regenera’t a l’Escola la Floresta”, que vol acostar-nos des de la reflexió i la vivència a una visió crítica dels estereotips masclistes que transmetem i dels quals no en som conscients. El programa porta el paraigua del “Diferents sí, desiguals no!” i rep el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Departament d’Ensenyament, el Pla Educatiu d’Entorn i l’associació que l’imparteix avui. La sessió d’avui s’enquadra dins els actes de la setmana reivindicativa de la Dona treballadora. L’entrada és gratuïta.

Switch to mobile version