Autor Atletisme
16 Març 2014 a 16:30

Quins nou dies per l’atletisme del Club Muntanyenc!

Repàs dels Campionats juvenils, cadets i infantils dels dos caps de setmana

 

Ramon Adàlia

Ramon Adàlia // Imatge cedida CMSC

El passat diumenge 9 de març es va celebrar la divuitena edició del Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta a Sabadell amb una magnífica actuació dels atletes del CMSC amb la consecució de 7 medalles, 4 d’or, 2 de plata i 1 de bronze, i amb un total de 19 llocs de finalistes. A la puntuació per clubs, el Muntanyenc es va situar en la segona posició.

Podem començar amb la magnífica actuació de Daniel Toro, que es va imposar en triple salt amb una marca de 1,79 m i va aconseguir la medalla de plata en salt d’alçada amb 1,79 metres. També es van proclamar campiones la Tania del Cerro que imposant-se en salt amb perxa amb una marca de 3,05 m, la Jael Bestué campiona dels 60 metres amb 7”86 i la Carla Morral que va vèncer en els 600 metres amb 1’36”39.

En Marc Olmos va penjar-se la medalla de plata del 600 metres amb un registre de 1’29”22 i la medalla de bronze va ser per en Gabriel Ballester a la prova dels 3.000 m marxa amb una marca de 14’58”69. Cal destacar també els atletes que van aconseguir llocs de finalistes com el Marc Salvatella, en salt d’alçada i en salt de llargada, l’Aleix Serra als 1.000 metres, la Judit Riart als 60 m tanques, l’Àfrica Sirerol en triple salt i en llargada, l’Alba Sánchez, en perxa, la Lucia López en alçada, el Martí Pagès en triple salt, la Carla Ràfols en 1.000 metres, l’Àngels Massana en 3 km marxa i en Pol Abradó en llançament de pes

Ramon Adàlia, Medalla de Bronze en triple salt amb 14,09 m

També el passat cap de setmana, 8 i 9 de març, es va celebrar el XXXVIIè Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta a València. Sis atletes del CMSC van participar en aquest estatal. A destacar la medalla de bronze aconseguida per Ramon Adàlia en triple salt amb una marca de 14.09 metres. La Blanca Rius es va classificar en una magnífica sisena posició a la prova dels 800 metres amb una marca de 2’18”92. La mateixa posició de finalista que l’Êllâ Bestué en salt de llargada amb una marca de 5,32 metres. La saltadora santcugatenca també va participar en triple salt amb un registre de 11,10 metres que la va situar en la catorzena posició. També en triple salt va participar la Nora Taher amb una marca de 11,12 metres i la dotzena posició. Per últim, La Laia González i la Ruth César van participar en 60 metres tanques amb una bona actuació en les sèries classificatòries que els hi va donar el passi per a semifinals, sense aconseguir posteriorment la classificació per a la final.

Joan Artigas, Rècord de Catalunya de 60 m tanques amb 9”46

Aquest dissabte 15 de març s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.

En Joan Artigas del CMSC ha estat un cop més un dels protagonistes d’aquest autonòmic, ja que s’ha imposat en dues proves i ha aconseguit millorar un rècord de Catalunya. L’atleta santcugatenc s’ha proclamat campió de salt de llargada amb una marca de 4,96 metres i del 60 m tanques, prova en la que ha millorat el seu propi rècord de Catalunya en 14 centèsimes, la tercera vegada aquesta temporada.

Cal destacar la medalla de bronze aconseguida per en Gabriel Cargol en la prova dels 2.000 m marxa amb una marca de 10’44”44. També han aconseguit lloc de finalistes la Queralt Gonzalez als 1.000 metres amb 3’27”90 i la Maria Mur en llançament de pes amb 9,07 metres, ambdues atletes s’han situat en la setena posició.

Switch to mobile version