Autor Motor
26 Març 2014 a 15:30

Presentada la 4a edició de l’Esperit de Montjuïc al Circuit de Barcelona-Catalunya

L’esdeveniment tindrà lloc del 4 al 6 d’abril

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Ahir es va fer la presentació oficial de la 4a edició de l’Esperit de Montjuïc, on es van donar a conèixer tots els detalls i novetats d’aquest esdeveniment de vehicles clàssics que tindrà lloc del 4 al 6 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya. L’acte va comptar amb la presència del president del Circuit, Vicenç Aguilera; sponsor manager de Banco Madrid, Jordi Serracanta; el president del RACC, Sebastià Salvadó i l’ organitzador de l’Esperit de Montjuïc, Jesús Pozo.

Durant la presentació, Vicenç Aguilera va declarar que “aquest esdeveniment al Circuit apropa aquest esperit a Catalunya, amb una llarga tradició fent curses, des de fa 114 anys, i és evident que tenim passió per l’automobilisme i el motociclisme esportiu. Una activitat com l’Esperit de Montjuïc reforça un concepte quasi únic al món: que a una ciutat com Barcelona s’ha fet la F1 a Pedralbes, a Montjuïc i al Circuit, i sempre relatiu a Barcelona. És una qualitat única a nivell mundial, exclusiva en un territori on estimem l’esport del motor.

A més, Sebastià Salvadó va fer una reflexió de l’època daurada del motor a Montjuïc i es va mostrar “molt content d’estar al Circuit celebrant una memòria. Montjuïc per nosaltres fa referència a molts sentiments. Quan somiem, somiem en Montjuïc. També va afegir que “afortunadament les circumstàncies ens van portar a fer aquest circuit, que recupera la capacitat de poder oferir espectacles d’aquest tipus, com ho fa l’Esperit de Montjuïc”. Per la seva part, Jesús Pozo va mostrar l’interès que desperta  “veure aquests cotxes en acció és el que tothom gaudeix. El més maco és veure’ls, sentir-los, olorar-los, i és per això que fem l’Esperit de Montjuïc. I us puc assegurar que aquest any hem millorat l’espectacle de la pista”.

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc (4-6 d’abril) es poden comprar anticipadament al web del Circuit (www.circuitcat.com), amb descompte de prevenda fins al dia 3 d’abril. Els preus són de 15 euros divendres, 20 euros  dissabte i 20 euros diumenge, amb la possibilitat d’un abonament pels 3 dies de 50 euros. Aquells que desitgin venir en família, poden comprar el pack familiar (per 2 adults i 2 nens fins a 16 anys), que té un preu de 45euros.

El Circuit de Barcelona-Catalunya reconegut com a organització amb valors fem.talent

El Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre divendres passat el reconeixement com a organització amb valors fem.talent, que distingeix aquelles empreses que són sensibles a introduir en els seus sistemes de treball fórmules per millorar la qualitat de vida dels seus col·laboradors sense diferències de gènere.

El reconeixement al Circuit de Barcelona-Catalunya va tenir lloc en el fem.talent Fòrum 2014, una jornada destinada a aprofundir en la formació, promoció i tracte que rep actualment el talent femení. fem.talent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que té per objectiu aconseguir viure en una societat de persones de plena igualtat, sense diferències de gènere.

Switch to mobile version