Autor Ensenyament
12 Març 2014 a 10:00

L’Euncet Business School presenta els nous graus al Saló de l’Ensenyament

L’Euncet Code permetrà guanyar una beca d’un 15% de descompte en el nou Grau d’ADE presentat

Euncet Code

Euncet Code // Imatge cedida per l’Euncet

A partir d’avui i fins el 16 de març L’Euncet Business School, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), tindrà un estand informatiu a la 25a edició del Saló de l’Ensenyament de Barcelona per donar a conèixer el nou Grau de Màrqueting i Comunicació Digital i el Greu d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE), presencial i semi-presencial. L’estand intentarà ser participatiu i interactiu per tal d’oferir la informació que els interessats demanin de la forma més senzilla possible.

El Grau d’ADE intentar formar alumnes que disposin de les competències necessàries perquè es desenvolupin com professionals dins l’àmbit directiu, la gestió empresarial i d’emprenedoria, entre altres. La formació semi-presencial és la combinació de classe presencials amb elements virtuals, fet que fa que l’abandonament no sigui una opció pels alumnes, a diferencia de els classes que són purament virtuals o a distància.

El Grau en Màrqueting i Comunicació Digital és una novetat pel curs 2014-2015. Aquest grau també tindrà la modalitat presencial i semi-presencial. Tant el Grau d’ADE com el de Màrqueting i Comunicació Digital comparteixen assignatures, però només durant el primer any, la resta d’anys s’enfoquen plenament, en el cas del Grau de Màrqueting i Comunicació Digital, en assignatures com tecnologia web i bases de dades, fonament de les relacions públiques, màrqueting digital, estratègies de comunicació o publicitat i relacions públiques digitals, entre d’altres.

Facilitats per estudiar

El personal que estarà a l’estand de l’Euncet ajudarà i orientarà aquells estudiants que s’hi apropin. El seu objectiu és crear un ambient agradable, per això s’ha iniciat l’Euncet Code. Tot interessat que ompli una butlleta amb la demanda d’informació podrà guanyar una beca d’un 15% de descompte en el Grau d’ADE. També tindran l’oportunitat d’emportar-se un kit de material de l’Euncet o una dessuadora amb el logotip de l’escola.

Tots els participants obtindran un codi secret que els podrà fer guanyar un iPad mini de 16Gb. Per poder-hi participar s’ha d’entrar a la pàgina oficial de Facebook (www.facebook.com/euncet), omplir amb les dades personal i el codi secret l’aplicació Euncet Code i confirmar l’assistència a les Jornades de Portes Obertes del curs que més interessi.

Una altre proposta que fa l’Euncet és el concurs fotogràfic Jo sóc futur, on per poder aconseguir un iPod Shuffle t’has de fer una foto a l’estand de l’Euncet, seguir el canal de Twitter @euncet i compartir la imatge amb el hashtag #josocelfutur. Entre els tweets enviats es sortejarà el premi el dissabte 15 de març al propi estand.

El Saló de l’Ensenyament celebrarà aquest any el seu primer quart de segle com una eina d’orientació i assessorament a estudiants i familiars de cara al seu futur educatiu i laboral. El Saló reunirà quasi 190 expositors al palau 2 del recinte de Montjuïc de Barcelona, on hi haurà una oferta d’estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes, així com de serveis a l’educació.

Switch to mobile version