Autor Política
21 Març 2014 a 17:45

La vocal de l’EMD Laura Baldoví dimiteix

La substituirà en Bernat Gispert a partir del ple de maig

 

Laura Baldoví al ple de la seva dimissió

Laura Baldoví // Foto: Xavier Boix

La vocal de l’EMD de Valldoreix Laura Baldoví, que exercia de portaveu del Grup de CiU – Actuem i era la responsable de les àrees de Serveis Generals, gestió de les subvencions, promoció econòmica, empreses i comunicació va fer efectiva ahir, al final del ple de la Junta de Veïns de Valldoreix la seva dimissió. Els motius al·legats per la vocal valldoreixenca, la manca de temps per dedicar-se en condicions òptimes a les tasques de responsabilitat d’aquesta entitat a la vegada que a l’empresa de la n’és propietària.

Així ho va confirmar en la seva intervenció, en la que, a més, va afegir alguns trets de la seva trajectòria més personal, explicant que “ser de Valldoreix volia dir tenir molt en compte la seva identitat, com ja ho feia al viure de petita a Sarrià o després al venir a viure a Mira-sol”. En la seva intervenció va destacar el fet que potser no havia estat el millor moment per estar governant, pel context de crisi i “per haver d’aplicar mesures, a vegades, preses per altres”, però va ressaltar que durant els darrers tres anys “hem implementat processos i disminuït despeses i creat metodologies de treball per guanyar amb eficiència. He après moltes coses i me les emporto”.

La ja ex – vocal de Valldoreix Laura Baldoví va explicar que feia 10 anys que viu a Valldoreix i que el president Josep Puig va ser una de les primeres persones que havia conegut i això i el projecte que li havia plantejat era el que l’havia motivat a entrar en aquesta aventura política. La resta de grups van intervenir desitjant-li sort i reconeixent la seva vàlua, malgrat les diferències ideològiques. El substitut serà un jove polític, Bernat Gispert, després de la decisió presa pels òrgans de govern d’Unió Democràtica, que és el partit que va nomenar la vocal que ha dimitit.

Switch to mobile version