Autor Breus
26 Març 2014 a 14:52

La Penya Blaugrana de Sant Cugat ja té entrades per la Final de Copa del Rei

S’acosta ja la Final de la Copa del Rei de futbol entre el Barça i el Reial Madrid que serà el proper 16 d’abril i la Penya Blaugrana de Sant Cugat ja disposa d’entrades per als seus socis per anar a veure aquesta final a València. Com és habitual, es farà un sorteig entre el socis de l’entitat que s’inscriguin en el sorteig que es realitzarà la setmana del 7 al 13 d’abril, un cop el Club els hagi lliurat les entrades i sàpiguen exactament el preu d’aquestes. Properament es comunicarà també la data exacta del sorteig. Per formalitzar la inscripció cal trucar a la secretaria de la Penya (935892278 – 629351871) o bé adreçar-s’hi per correu electrònic ( directiva@pbsantcugat.com ).

 

Switch to mobile version