Autor Economia
23 Març 2014 a 12:00

Jornada de coworking a Molins de Rei el 27 de març

Està organitzada per la Social Talent Work Center

Imatge del web de Social Talent Work Center

Imatge del web de Social Talent Work Center

El proper dimecres, 27 de març, la Social Talent Work Center celebrarà una jornada que servirà per ajudar els col·lectius d’aturats i potenciar la seva autoocupació. D’aquesta manera, es pretén encoratjar aquest col·lectiu a sortir de la situació precària en què es troben, fent un acompanyament en el procés de canvi emocional, identificant les eines i recursos al seu abast, i donant el suport necessari perquè es pugui fer aflorar les capacitats i habilitats latents, per tal de poder donar, amb confiança, un pas per l’autoocupació. La jornada començarà a les 9’45h, a l’Avinguda València, 18, a Molins de Reis.

A la trobada assistiran experts en diversos àmbits, que aportaran la seva visió i experiència. Al final de la jornada es portarà a terme un networking, Cap de nosaltres és tan bo com tots nosaltres junts, perquè els assistents, de diferents municipis, es coneguin i puguin plantejar aliances per tirar endavant projectes en comú. 

Els actes comptaran amb la presència de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el President de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Salvador Duarte, el coordinador de Reempresa província Barcelona, Joan Llivina, i el President Associació Espanyola de Crowdfunding, Xavier Olivella.

En aquest moment, s’està facilitant a altres municipis, el seu know-how  i el format del programa per a que  aquest esforç realitzat es pugui aprofitar en d’altres indrets; així és el coworking.

Switch to mobile version