Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Març 2014 a 10:05

Grafit

Grafit

Foto: Trini Canals

En el món de l’art hi ha moltes expressions que trenquen els formalismes clàssics però sense dubtar-ne el grafit n’és una i aquest que compartim avui amb vosaltres és un dels més autèntics que podem contemplar a Sant Cugat. I ho fem també perquè és temps de trencar formalismes, de fer revolució i aquest art és això. El podeu veure a la zona de la Seat.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version