Autor Economia
25 Març 2014 a 12:00

Es tanca l’acord entre Banc Sabadell i l’inversor internacional London & Regional

L’inversor internacional compra el Parc Empresarial Avinguda Amèrica 115 de Madrid

Edifici Amèrica

Edifici Amèrica // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Banc Sabadell ha tancat l’acord amb l’inversor internacional London & Regional Properties qui adquireix el complex d’oficines Parc Empresarial Avinguda Amèrica 115, un dels immobles més grans de Madrid. Aquest acord està dins el marc de l’estratègia que Banc Sabadell porta a terme per posar en valor els actius de la seva cartera immobiliària.

L’operació s’ha valorat en 117 milions, la subrogació del contracte de llogues s’ha formalitzat per Solvia (immobiliària que pertany al Banc Sabadell) i Vodafone, a més han participat els despatxos d’advocats Uría Menéndez i Garrigues pel bon desenvolupament de l’operació.

El complex Parc Empresarial Avinguda Amèrica 115 es va construir per Solvia a un solar que pertanyia a la immobiliària Reyal Urbis i que aquesta va cedir a Banc Sabadell per tal de reduir tel seu deute. Es va decidir acabar les obres que en el moment estaven aturades, cinc edificis de set plantes d’alçada, repartits al voltant d’un pati central, un total de 50.600 m2 d’oficines.

L’operació que Banc Sabadell està portant a terme té l’objectiu de posar en valor el seu estoc d’actius immobiliaris, a través del canal retail o, com en el cas de l’acord amb London & Regional Properties, en base al desenvolupament i la venda directa d’actius a inversors. Al 2013 es van formalitzar varies operacions per un valor total de 187 milions d’euros.

Switch to mobile version