Autor Hockey patins
23 Març 2014 a 19:47

Empat injust del Patí Hoquei Sant Cugat amb el SHUM Massanet

Els àrbitres “arreglen” el partit a 30 segons pel final

 

PHCSC - SHUM

PHCSC – SHUM // Foto: Xavier Boix

Encara pot passar de tot i ho sabien ahir els dos equips. El SHUM Massanet és un equip dissenyat per pujar a OK Lliga i no està passant pel seu millor moment perquè hauria d’anar entre els tres primers i va quart. Els de Sant Cugat també estaven molt mentalitzats, sabien de les seves virtuts i dels seus defectes i van fer un plantejament molt intel·ligent. Així ho va explicitar Lluís Galbas al final del partit, jugar de forma pacient, deixar que l’equip rival comencés a tenir ansietat i aprofitar les ocasions. I li va sortir bé l’estratègia.

La primera part doncs, el domini va estar en mans del SHUM Massanet, amb algun xut perillós que Miquel Soler va poder aturar sense massa problema i dos pals, un de Xavi Terns i l’altre del capità, Xavi Lladó a l’escaire. El Patí Hoquei s’acostava tímidament a la porteria d’en Marcel Luzon però sense massa perill, només un xut d’en Pau Soler es pot comptar com a veritable ocasió de perill dels locals a la primera part. A 5 minuts del final del primer temps els visitants van tenir la tercera ocasió clara de gol amb una falta directa executada per en Xavi Terns que tampoc va aprofitar. Els jugadors visitants cada cop es posaven més nerviosos davant la manca d’encert.

Al començar la segona part semblava que la dinàmica seria similar, en Roger Presas del SHUM es quedava sol davant d’en Miquel Soler però aquest feia una gran aturada. A partir d’aquí va canviar el signe del partit. El Patí Hoquei Sant Cugat va agafar les regnes i un xut de lluny de Pau Soler el desvia en Bernat Tobias el just perquè entri a la porteria i sigui el primer gol del partit. Un minut més tard el capità visitant torna a tenir l’oportunitat de marcar de falta directa però el porter local l’atura. Eren minuts frenètics. En Pau Soler té una nova oportunitat una nova oportunitat al minut 6 i a l’onze, amb dues bones respostes per part d’en Marcel Luzon.

Al 12 però arriba la segona falta directa a favor del SHUM i aquest cop sí en David Gelma no deixa escapar l’oportunitat i aconsegueix l’empat. Cinc minuts després el capità gironí té una bona ocasió contrarestada per una falta directa pels santcugatencs, ben resolta per Bernat Tobías que torna a posar als locals per davant a 8 minuts pel final. A partir d’aquí els àrbitres, que no havien estat malament fins aquell moment, comencen a prendre decisions més que qüestionables, fins que a manca de 30 segons pel final, li ensenyen targeta blava a l’Eloi Gaspar i tot seguit vermella, el que suposa que els santcugatencs es quedin amb dos jugadors de camp i el porter només. Això provoca que els visitants a 10 segons del final empatin el partit a xut d’en David Gelma en una situació difícil d’entendre.

Així doncs, un resultat clarament injust pels mèrits dels dos equips. Lluís Galbas al final del partit, atenent als mitjans ens deia que “per mi això és arreglar un partit, és indignant, que t’expulsin dos jugadors a 30 segons no ho havia vist mai, els àrbitres han de saber estar i saber veure la tensió en la que es troben els jugadors al camp. Els mateixos jugadors del SHUM m’han confirmat que l’Eloi no ha dit res”. L’entrenador local tot i això ha confessat sentir-se orgullós dels seus jugadors “ells tenen un equip superior a nosaltres, no ens hem d’enganyar, ens hem deixat la pell, hem jugat molt bé i estic molt content amb el rendiment”.

La propera setmana els santcugatencs tenen, en principi, un desplaçament còmode al camp del segon per la cua, el Sta. Mª del Pilar. Ahir però era una bona oportunitat atès que l’Alcoi i el Manlleu van empatar, per retallar distàncies.

Switch to mobile version