Autor Hockey patins
31 Març 2014 a 17:51

Els àrbitres tornen a perjudicar el PHC Sant Cugat, ara a Madrid

Us informem de TOTS els resultats de l’hoquei patins de la ciutat

 

Ntra. Sra. Pilar - PHC Sant Cugat

Ntra. Sra. Pilar – PHC Sant Cugat // Imatge cedida

Doncs no ha pogut ser. Semblava que era la jornada propícia perquè els dos equips tornessin amb les butxaques plenes i no ha estat així. L’equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (5-5) a la pista del Santa Maria del Pilar a la vintena jornada de Primera Divisió. Els madrilenys han empatat el partit a falta de 42 segons per al final. Una vegada més, els de Lluís Galbas s’han vist perjudicats per una altra decisió arbitral quan, a manca de pocs segons, un xut d‘en Bernat ha estat rebutjat per un jugador madrileny amb els peus dins l’àrea i l’àrbitre més proper a la jugada no ha dubtat en assenyalar penal. Després de les queixes locals però l’àrbitre que veia la jugada a mig camp ha rectificat la decisió i ha deixat sense sanció el penal el que ha provocat la reacció dels jugadors santcugatencs que han rebut una targeta blava per protestar. És a dir, de tenir un penal a favor per guanyar el matx, han canviat la decisió i han deixat els vermell-i-negres amb un jugador menys. La imatge sembla demostrar el contrari del que argumenta l’àrbitre, que el jugador estava quiet en el moment d’interceptar la pilota.

Els gols dels PHC Sant Cugat van set fets per l’Eloi Gaspar (1), Xavier Rubio (2), Adrià Pinto (1), Brandon Carrara (1). Una altra setmana doncs sense sort en les decisions arbitrals que se suma a la darrera setmana i valgui dir que el Comitè de Disciplina de la FEP va donar la raó als de Sant Cugat a posteriori, quan ja no es pot fer res. En aquests moments l’equip de Sant Cugat és setè a set punts de la darrera plaça d’ascens i la propera jornada juga a casa amb C.A.A. Dominicos de A Coruña, novè a 6 punts.

Pel que fa a les noies de l’OK Lliga tampoc van poder tornar amb un resultat positiu del mateix desplaçament. Dominant com van fer-ho a la primera part, avançant-se en el marcador amb gols de la Judit Navarro en el minut 7 i l’Anna Espriu en el 12 per arribar al descans amb un 2 – 0 a la segona part tot va canviar i les locals, avant-penúltimes a la classificació, van recuperar el pols i es van sobreposar fent el primer gol als 4 minuts i el segon, de penal, dos minuts més tard per empatar 2 – 2. A set minuts del final les madrilenyes van tenir l’oportunitat d’avançar-se amb un penal però no el van aprofitar. En aquests moments les de Sant Cugat són setenes a la classificació i descansen el proper cap de setmana, rebent el següent el CP Voltregà.

 

DISSABTE

Copa Federació Aleví F8

HC Sant Just B – PHC SANT CUGAT “A”

Copa Federació Aleví F7

Igualada HC B, 7 – PHC SANT CUGAT “B”, 3

Campionat Catalunya Infantil P4

PHC SANT CUGAT “A”, 6 – CP Manresa Setè Cel, 7

Copa Federació Infantil F6

CP Congrés B, 2 – PHC SANT CUGAT “C”, 7

Campionat Catalunya Juvenil P1

PHC SANT CUGAT “A”, 1 – Caldes Recam Làser A, 2

OK Lliga Femenina

Filtros Cartes Sta. Maria del Pilar, 2 – PHC SANT CUGAT, 2

1a Divisió Nacional Espanyola Masculina

Filtros Cartes Sta. Maria del Pilar, 5 – PHC SANT CUGAT, 5

 

DIUMENGE

 

1ª Catalana Masculina

PHC SANT CUGAT, 2 – Mesoestetic Congrés, 2

Copa Federació Infantil F7

PHC SANT CUGAT “B”, 3 – CPH Olot, 4

Copa Federació Juvenil F1

PHC SANT CUGAT “B”, 4 – CP Vilafranca, 4

1ª Catalana Femenina

CHP Bigues i Riells, 2 – PHC SANT CUGAT, 1

Campionat Catalunya Júnior P2

PHC SANT CUGAT “A”, 0 – CP Vic, 7

Sots 23 Masculí

PHC SANT CUGAT – DESCANSA

Copa Federació Júnior F2

PHC SANT CUGAT “B” – DESCANSA

Switch to mobile version