Autor Bàsquet
26 Març 2014 a 17:15

El Preinfantil femení del Qbasket, campió de lliga

 

Preinfantil femení Qbasket

Preinfantil femení Qbasket // imatge cedida

 

Les nenes del Qbasket preinfantil de Sant Cugat s’han proclamat campiones de lliga una jornada abans de la finalització del campionat després d’anar encapçalant la classificació des de la segona jornada, quan van perdre amb el Bufalà. En el darrer partit han guanyat el segon classificat, el Castelldefels, per 46 – 34, aconseguint acabar en primera posició. La propera jornada serà al camp del Joventut Sant Vicenç, penúltim classificat, al que només van guanyar de quatre punts, 61 – 57, en la seva visita a Sant Cugat.

A partir del proper 12 d’abril jugaran la Fase Final Territorial de Barcelona, on s’enfrontaran amb els dos primers classificats del Grup 1, que seran l’AEJ Riera Cornellà i, segurament, l’UB Mir, i el segon del seu grup, que serà o el Bufalà o el Castelldefels.

 

Switch to mobile version