Autor Hockey patins
11 Març 2014 a 13:28

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no pot amb un Manlleu que olora a OK Lliga

Tot i l’entrega dels locals, acaben perdent per 1 – 4

 

PHC Sant Cugat - CP Manlleu

PHC Sant Cugat – CP Manlleu // Foto: Xavier Boix

Els jugadors d’en Lluís Galbas sabien que aquest partit era important si volien mantenir les aspiracions d’ascens a la OK Lliga. L’adversari, un Manlleu amb jugadors amb molta experiència en les seves files i trajectòries brillants venia a assegurar el partit i més després d’empatar a casa amb l’Alcobendas, un ensurt que no podien tornar a cometre. I així va començar el partit, amb el Manlleu esperant darrera al PHC Sant Cugat i els locals atacant sense por i creant perill.

Però els primers en marcar han estat els de la plana d’Osona, mitjançant en Jaume Farrés després d’un contraatac, al que podria haver respost l’Eloi Gaspar amb un penal als pocs minuts però la sort no estava de cara els santcugatencs. El veterà jugador, Lluís Teixidó, campió del Món i ex-jugador del Barça i del Reus, va ser l’encarregat de llençar un penal en un moment dolç dels de Sant Cugat posant el 0 – 2 al marcador del PAV2 de la Rambla del Celler.

Amb aquest resultat es va arribar al descans i a la represa la tònica va ser la mateixa, amb alguna decisió arbitral qüestionable, joc ràpid del PHC però sense massa control i, per tant, jugant tal i com volien els de Manlleu, que en defensa lluïen la seva expertesa. En una jugada de bon jugador, en Teixidó feia el 0 – 3 que posava ja molt difícil el partit pels locals que a més van començar a caure en les provocacions del osonencs, fins que l’àrbitre li va treure la targeta blava a l’Eloi Gaspar per protestar. En la falta posterior, el Manlleu augmentava la seva avantatja amb un gol d’en Jaume Ferrés. Els joves jugadors del PHC Sant Cugat van lluitar però fins el final del partit i en David Yepes va aconseguir el definitiu 1 – 4 que no reflecteix la realitat del que es va veure sobre la pista.

Amb aquest resultat el Patí Hoquei Sant Cugat baixa a la cinquena posició per darrera del SHUM, amb dos punts menys. Aquesta setmana juga al camp del Jolaseta de Getxo, un dels darrers classificats i, a la següent jornada, rebrà aquest equip a casa.

Switch to mobile version