Autor Societat
31 Març 2014 a 17:45

El Congrés Europeu de Creixement Personal reunirà especialistes nacionals i internacionals a Fira Sabadell

5 i 6 d’abril

congreso-europeo-crecimiento-personal

El recinte firal de Sabadell (Pl. de la Sardana, 7) acull la 2a Edició del Congrés Europeu de Creixement Personal els dies 5 i 6 d’abril. Aquest Congrés organitzat per Vital Media Events reunirà especialistes nacionals i internacionals que mostraran diferents recursos per aconseguir trobar l’equilibri emocional, personal i laboral.

 Com l’autoestima, la llibertat, el control de les emocions, la ment i l’energia, la relaxació i les seves tècniques, la meditació i el pensament positiu i lliure o la salut emocional seran algunes de les temàtiques que s’abordaran.

 Teràpia Gestalt, la Programació Neurolingüística (PNL), el Coaching, el Rebirdthing (renaixement) o el Reiki seran algunes de les tècniques que es presentaran.

 El Congrés s’estructurarà en base a diverses ponències i taules rodones. A més, les persones que hi assisteixen, si ho desitgen, podran accedir a una  zona on els ponents podran passar consulta i fer teràpia. En paral·lel s’ha previst una zona comercial.

 El Congrés s’iniciarà dissabte 5 d’abril a les 10.30h amb una ponència sobre coaching per reinventar la vida i finalitxarà a les 19h amb la intervenció del president de l’Associació de Reiki Mediterrrani qui pronunciará la conferència ‘Los Gokay, les 5 portes cap el Satori ‘.

  Diumenge 6 d’abril tindrà lloc la segona sessió. Durant tot el dia entre 2/4 d’onze i les sis de la tarda es donaran cita sis experts diferents.

Entrades

 L’entrada a la zona comercial paral·lela al congrés és gratuïta i l’accés a les conferències i activitats programades és de 7€ per un dia que inclou sis conferències i 12€ pels dos dies que inclou 24 conferències. Les entrades es poden comprar a través del web www.congresocrecimientopersonal.com.

 Twitter oficial: @CCrecimientoP

Switch to mobile version