Autor Esports
18 Març 2014 a 13:00

El Club d’escacs Sant Cugat puja a la primera divisió

Els santcugatencs van superar el Peona i Peó per 4 a 6

Club d’escacs Sant Cugat

Imatge cedida pel Club d’escacs Sant Cugat

Bona jornada del Club d’escacs Sant Cugat en la vuitena i penúltima ronda de la Lliga Catalana d’escacs, jugada el passat diumenge, 16 de març. El primer equip va aconseguir la victòria davant el Peona i Peó, per 4 a 6, i ja és nou equip de primera divisió. A falta d’una jornada per acabar el campionat, els santcugatencs ja han assegurat el primer lloc de la taula.

Per la seva banda, el Sant Cugat B vol seguir els mateixos passos, però haurà de guanyar l’última ronda, després d’imposar-se per 1 a 7  al Mollet. En cas de sumar el punt el darrer dia, pujaria a Preferent Provincial. També va guanyar el segon filial, contra l’Ideal Clavé C, per 2 a 6, i ja ha assolit el seu objectiu de conservar la categoria. A més, el Sant Cugat D no va voler ser menys i va imposar-se al Castellar D, per 1 a 3. Tot i axò, ha perdut la primera plaça i resta empatat a punts amb el primer. El problema és que no depèn d’ell mateix, però depenent dels resultats de la propera ronda podrien girar la situació favorablement.

Per contra, el Sant Cugat E va perdre amb el Castellar E, per 0,5 a 3,5, i també va ensopegar el Sub-12 preferent per 1 a 3 amb el Peona i Peó, i està abocat al descens, tan sols una difícil combinació en la darrera ronda el podria salvar.

Switch to mobile version