Autor Entitats
13 Març 2014 a 15:30

Divendres solidari amb Pim Pam Pum

Organitzen un sopar espectacle per recaptar fons per infants d’Etiòpia

 

Imatge Cedida

Imatge Cedida

Aquest divendres 14 de març l’entitat de Sant Cugat Pim Pam Pum, nascuda l’any 2009, amb l’objectiu de recaptar fons per ONG’s a través d’activitats lúdiques on s’integrin valors de convivència amb la participació de les famílies, organitzen la tercera edició del sopar espectacle solidari al Casal de Mira-sol a partir de les 20 hores.

L’objectiu d’aquest acte és recaptar fons per l’associacó Àfrica Nos Mira, que treballa pels infants orfes de Wukro a Etiòpia i que ha realitzat sis projectes educatius mitjançant la construcció d’escoles a la regió de Tigray. El sopar espectacle consistirà en l’actuació d’Edu Mutante de la companyia de Reugenio, la percussió del grup local Kata Kitinka i la màgia del Màgic Marc. Hi haurà una actuació musical sorpresa al final del sopar. El preu de l’entrada és lliure perquè es tracta de fer una donació voluntària a l’entitat i aquesta tant es pot fer pel sopar – espectacle com per l’espectacle, en aquest cas es poden comprar demà mateix si encara no s’han exhaurit.

El sopar, tot i ser el menys important, consistirà en una fideuà feta al moment, un pica – pica, embotits, beguda i postres dolços “fets amb molt amor”.

Switch to mobile version