Autor Societat
3 Març 2014 a 14:00

Detingut un lladre que havia robat a diferents empreses de Sant Cugat

Havia robat 10 fotografies valorades en 10.000 euros i tres llibres valorats en 12.000 euros

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de les comissaries de Sabadell i Rubí van detenir el passat 22 de gener un home de 42 anys, veí de Sabadell, a qui se li imputen diversos furts i robatoris a empreses de Sant Cugat del Vallès.

El passat desembre es van denunciar dos furts i un robatori de diferents empreses del municipi vallesà. S’havien endut ordinadors portàtils i deu fotografies emmarcades d’una reconeguda fotògrafa, que estaven exposades a un hotel, valorades en 10.000 euros.

Després de la investigació, els Mossos d’Esquadra van detenir l’autor dels fets a Sabadell. Es van poder recuperar les 10 fotografies denunciades, dos quadres sostrets d’una galeria d’art de Sabadell, un llibre rèplica del Quixot de l’any 1880 sostret de la biblioteca de Sabadell, dos llibres més i 10 tampons d’una empresa d’assegurances de Sabadell.

L’individu feia servir habilitats socials per entrar a les empreses de tal manera que no es pogués sospitar d’ell, arribant a interactuar amb els empleats en algunes ocasions. Un cop era dins, agafava els objectes de valor i se’ls guardava en un maletí de cuir, per marxar amb total normalitat per la porta principal.

Tenia 8 antecedents de diferents cossos policials per delictes contra el patrimoni i havia estat a presó. Va passar a disposició judicial el 25 de gener davant del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Sabadell, el qual en va decretar llibertat amb càrrecs.

Switch to mobile version