Autor Economia
6 Març 2014 a 16:30

Comença amb èxit la fira FRANQUICAT a Sabadell

Amb la presència de l’alcalde de Sabadell i una conferència de Carmen Lomana

[wzslider]

Fotografies: Juan Diego Galán

Avui ha començat la 1a edició de la fira FRANQUICAT, el Saló de les Franquícies de Catalunya, al recinte firal de Sabadell. Prop d’un centenar de marques estaran presents des d’avui fins dissabte en aquesta fira, on intentaran trobar inversors i emprenedors pels seus projectes. Aquest matí, Carmen Lomana ha ofert la primera de les conferències que es realitzaran al llarg dels tres dies.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del Secretari General de Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert, l’Alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el Regidor de Comerç, Carles Bosch, i el president de la comissió de comerç interior de la Cambra de Comerç de Sabadell, Josep Mª Porta.

Gibert ha felicitat a l’organització, perquè “en un moment on la situació econòmica comença a remuntar, s’han de posar tot els mecanismes per la creació d’ocupació, i la franquícia n’és un molt útil i positiu per aquests propòsits“. L’alcalde Joan Carles Sánchez, per la seva part, ha explicat que “una de les prioritats de l’Ajuntament és la dinamització del comerç local i la creació de noves expectatives pels emprenedors, per lluitar contra l’atur. Aquesta fira és una bona oportunitat que els ciutadans poden aprofitar.” Sánchez ha declarat que “la realitat comercial és un dels elements claus de cohesió de la ciutat. Les ciutats estan vives quan hi ha comerç“.

Les jornades tècniques del FRANQUICAT també han quedat inaugurades, amb la conferència de Carmen Lomana, de títol La importancia del detalle en el desarrollo de un gran negocio.  Lomana ha parlat sobre la importància dels detalls a l’hora de portar un negoci a bon terme, com per exemple el bon tracte amb el client, l’actitud de l’empleat i la imatge del local. També ha felicitat a les franquícies presents a la fira.

Les conferències continuaran aquesta tarda a partir de les 16:30h, amb El treball de buscar treball, impartida per l’empresa Randstand Sabadell. A continuació es realitzarà la xerrada Aspectes legals de la franquícia: una visió pràctica, a càrrec de Garrigues, Advocats i Assessors Tributaris, i la sessió Optimització de la localització d’una franquícia amb eines per part de la Cambra de Comerç de Sabadell.

Demà i dissabte seguiran les activitats, amb temes com les claus per franquiciar un negoci o  la franquícia com a solució d’autocupació. El programa complert es pot consultar al web de FRANQUICAT. El recinte romandrà obert de 10h a 20h, i l’entrada anticipada per un dia és de 3 euros, de dos dies 5 euros, i el passi de tres dies per 7,50 euros. El preu de l’entrada a guixeta és de 4 euros.

 

Switch to mobile version