Autor Economia
18 Març 2014 a 11:30

Banc Sabadell integra Lloyds Banking Group Espanya i Banco Gallego

L’operació s’ha realitzat aquest cap de setmana

Imatge del web del Banc Sabadell

Imatge del web del Banc Sabadell

Durant el passat cap de setmana, el Banc Sabadell ha acabat l’última fase de les integracions de Lloyds Banking Group Espanya i Banco Gallego, unificant els sistemes operatius i tecnològics i el canvi de marca.

Lloyds Banking Group tenia 28 oficines a Espanya, 7 de les quals passen a operar amb la marca SabadellSolbank, ensenya especialitzada en clients estrangers no residents. La resta d’oficines passaran a operar amb les altres marques del banc.

D’aquesta manera, SabadellSolbank incrementa un 26% el seu volum de negoci, que arriba als 7.300 milions d’euros, i un 15% el nombre de clients d’aquest segment, superant els 400.000. La majoria dels clients són britànics i del centre i el nord d’Europa. Banc Sabadell passa a tenir una xarxa comercial de 108 oficines.

Va ser el passat 8 de juliol quan Banc Sabadell i Lloyds van signar el primer acord. En aquell moment es va valorar l’operació en 84 milions d’euros que es va liquidar mitjançant el lliurament de 53,7 milions d’accions de Banc Sabadell, convertint Lloyds en un accionista estable de l’entitat.

SabadellGallego

L’altra incorporació del Banc Sabadell ha estat la del Banco Gallego. El procés va arrencar l’octubre de 2013 i ha permès a Banc Sabadell augmentar la quota d’oficines a Galícia fins al 7%, aconseguint un volum de negoci de 4.200 milions d’euros i 210.000 clients.

Les oficines de Banco Gallego van ser redenominades el mes d’octubre passat amb la marca SabadellGallego i s’han integrat aquest cap de setmana a la plataforma tecnològica del grup. Per tant, els clients ja poden operar al 100% amb les eines i els canals de Banc Sabadell. Les 28 oficines del banc que operaven a Galícia amb la marca SabadellAtlántico es passen a denominar també SabadellGallego. En canvi, la xarxa de Banco Gallego situada fora de Galícia s’integra amb la marca SabadellAtlántico.

Switch to mobile version