Autor Economia
23 Març 2014 a 10:30

Avui comença la missió comercial de la Cambra de Terrassa a Rússia i Bielorússia

Primera missió que es fa a Rússia

Missió comercial de la Cambra a Rússia i Bielorússia

Missió comercial de la Cambra a Rússia i Bielorússia // Imatge cedida per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha organitzat la primera missió comercial a Rússia i Bielorússia. Set empreses viatjaran als dos països fins el 29 de març per promoure les relacions comercials a través de diferents entrevistes individuals d’empreses de Moscou, Sant Petesburg i Minsk.

Aquesta és la primera vegada que la Cambra organitza una missió comercial a Rússia, tot i que la institució ha treballat en accions a aquest mercat: amb el model de missió inversa, els empresaris russos han participat en trobades amb els clients i proveïdors catalans. En el cas de Bielorússia, aquesta serà la segona vegada que la Cambra hi organitza una missió comercial.

Rússia és actualment un dels països amb més oportunitats de negoci, ja que el mercat rus necessita adquirir de l’exterior diferents béns industrials per a modernitzar les infraestructures, els actius de producció industrial, equips per desenvolupar la producció agrícola, serveis que facilitin la renovació de les infraestructures del petroli i el gas, i serveis per millorar l’eficiència energètica.

Bielorússia és un mercat ric en matèries primeres, ja que és un dels cinc primers productors de lli tèxtil mundial. L’activitat econòmica està dominada en un 50% pels serveis, la indústria en un 29%, la construcció un 12% i l’agricultura un 9%. Les empreses situades a Minsk representen el 20% de la producció industrial a tot el país, orientada especialment a la producció d’aliments, indústria lleugera, fabricació de motor i d’eines del sector del metall i electrònic.

Les empreses que realitzaran la missió comercial són: Dena Desarrollos SL de Terrassa; Bioiberica SA de Barcelona; Cotecnica SCCL de Bellpuig; Standard Hidraulica Sau de Montcada i Reixach; Factis SA-Milan de Mont-Ras; Labbox Labware SL de Mataró; i Laboratorios Bily SA de Barberà del Vallès.

Switch to mobile version