Autor Societat
27 Febrer 2014 a 14:30

Tony Pérez va presentar la seva nova tècnica de tall als professionals del GPIC

La formació pretén ajudar a la competitivitat dels establiments

logo gpic

Gremi de Professionals de la Imatge de Catalunya

Tony Pérez, membre del Crea Art i del Time Group BCN, va impartir un curs visual aquest dilluns a la seu del Gremi de Professionals de la Imatge de Catalunya per a presentar les tècniques de tall de Radikal Time, aplicables a tot tipus de cabell. Aquesta jornada, que va ser principalment formativa i amb molta expectació, va estar dirigida a ajudar la competitivitat d’aquells establiments que estan patint una disminució en el numero de clients des que el Govern va augmentar l’IVA del 8 al 21%. Aquest augment també preocupa molt als professionals d’aquest sector per les conseqüències que està tenint en el sector de la perruqueria i l’estètica.

Una altra mesura que també s’està duent a terme per a ajudar a la competitivitat d’aquest sector és la forta aposta per a oferir als socis uns espais formatius i de divulgació de les noves tècniques i tendències perquè els agremiats puguin especialitzar-se i professionalitzar-se.

Pérez s’ha format amb referents en el món de la perruqueria com ara Vidal Sasson, Tony&Gay, Lluis Llongueras, així com amb els salons d’estilistes Mod’s Hair i Cebado. La tècnica que ha desenvolupat aquest perruquer és una tècnica de tall per programació del cabell i consisteix en realitzar set separacions definides de cabell en base a les àrees frontal, parietal, occipital i laterals del cap, de manera que permetin als professionals aconseguir més precisió i rapidesa en els talls.

A la jornada van assistir-hi una trentena de professionals del sector de la perruqueria i l’estètica per poder conèixer de primera mà les tècniques, tendències i consells de Pérez. El Gremi de Professionals de la Imatge té la seu a Cecot i representa 100 perruqueries i centres d’estètica que tenen com a objectiu defensar els interessos professionals dels seus agremiats i poder oferir-los uns serveis amb valor afegit.

Switch to mobile version