Autor Breus
22 Febrer 2014 a 14:37

“Taula rodona”, de Pere Calders i Víctor Alexandre

El Grup de Teatre Espiral de Valldoreix representa “Taula rodona”, de Pere Calders i Víctor Alexandre, dins la programació de la XCCP, a la Casa de Cultura diumenge 23 a les 19h. Una obra de teatre que ens transporta als anys setanta, quan es patia una crisi en la civilització occidental i tothom n’era conscient, de manera que les manifestacions, els col·loquis, les taules rodones, els manifestos, etc. estaven a l’ordre del dia. Representen, doncs, un d’aquests col·loquis que té lloc en un centre cívic que, casualment, també està en crisi. Una situació que, malauradament, es continua donant en una època afectada per les temudes retallades, sobretot en l’àmbit cultural. Una comèdia en la que podrem veure com els catalans i catalanes tenim capacitat d’autocrítica.

Switch to mobile version