Autor Societat
28 Febrer 2014 a 12:00

L’empresa ISS aplicarà el conveni als treballadors que pertanyien a Safra

Gràcies a la secció sindical de CNT a ISS

Logo de CNT CNT  ha confirmat que la multinacional ISS aplicarà el conveni als treballadors subrogats que pertanyien a Safra, l’empresa que va comprar ISS ara ja fa un any. D’aquesta manera es milloraran les condicions de prop d’un centenar de treballadors del Vallès i el Barcelonès.

L’empresa pretenia que els abans treballadors de Safra signessin unes condicions inferiors a les pactades pel conveni de ISS. Aquests treballadors es van constituir en una secció sindical de CNT, i fa un mes  es va mantenir una reunió entre el sindicat i l’empresa per tractar aquest tema. ISS ha comunicat a CNT que aquest mes de febrer els treballadors ja cobraran segons el conveni, i que també es pagarà el mes de gener de 2014 amb retroactivitat.

Des de CNT celebren l’èxit de la mesura, que s’ha aconseguit sense haver de passar pels jutjats.

Switch to mobile version