Autor Societat
25 Febrer 2014 a 12:15

FGC presenta On anem? , una nova oferta que destaca els punts turístics de la xarxa de Ferrocarrils

FGC crea nous bitllets que combinen transport i turisme

 

On anem?

Fotografia de grup dels signants // Foto cedida per FGC

Santi Vila i Enric Ticó, conseller de Territori i Sostenibilitat i president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya respectivament, van presentar el passat dilluns, 24 de febrer,la nova oferta de lleure associada a la xarxa d’FGC: On anem?. FGC ha dissenyat un mapa per poder visualitzar l’àmplia oferta turística i de lleure que ofereix.

El projecte forma part del pla estratègic que s’està portant a terme entre FGC i les entitats i ajuntament de la seva àrea d’influència, establint convenis i acords comercials per crear vincles informatius i bitllets combinats. FGC engloba sota una marca diferenciadora els diferents recursos per tal de:

  • Poder atraure nous clients amb nous bitllets combinats (viatge + visita) i facilitar l’accés a llocs on és complicada l’arribada amb transport públic
  • Establir acords institucionals per facilitar tarifes atractives i descomptes
  • Establir acords amb autobusos per facilitar l’accés als centres d’interès
  • Crear tarifes especials per a grups escolars i centres d’ensenyament

El dilluns es va ampliar l’oferta gràcies a tres nous convenis acordats amb l’Ajuntament d’Igualada, la Fundació Catalunya – La Pedrera i el Museu de la Tècnica de Manresa.  Aquests nous acords permetran la creació de nous bitllets combinats per arribar amb FGC a les estacions de destí, poder combinar amb autobús i visitar els museus de les ciutats. També s’ha signat un conveni amb l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt de promoció del municipi i del transport públic. Aquests nous bitllets es sumen als ja existents.

Durant els pròxims mesos FGC tancarà acords amb ajuntaments i entitats per ampliar la seva oferta turística als viatgers que utilitzin els Ferrocarrils.

La xarxa dels Ferrocarrils porta els usuaris a altres llocs d’un gran interès turístic i cultural, el Cremallera i funiculars de Montserrat permeten l’accés al Santuari; el Cremallera de Núria porta els esquiadors fins a l’estació de Vall de Núria; el Tren del Ciment inclou en el seu trajecte la visita al Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug; i el Tren dels Llacs ofereix diferents opcions turístiques i de lleure com visitar la Casa Mauri i el Molí de l’Oli a La Pobla de Segur o les torres de l’antiga muralla i la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors a Tremp.

L’oferta turística es completa amb la divisió de Turisme i Muntanya del Grup FGC que gestiona i promociona destinacions distribuïdes per tot Catalunya.

Bitllets combinats actuals d’FGC

Combinat Catalunya en Miniatura: Viatge amb tren fins Sant Vicenç dels Horts, el trasllat en bus de l’empresa Soler i Sauret fins a Torrelles de Llobregat i entrada al recinte de Catalunya en Miniatura

Combinat mNACTEC (Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya): viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Barcelona – Vallès d’FGC i entrada al mNACTEC

Combinat Güell: Un bitllet d’anada i tornada de 2 zones, entrada a la Cripta de la Colònia Güell i una guia d’àudio

Combinat Molí Paperer: trajecte d’anada i tornada fins Capellades amb FGC, trajecte d’anada i tornada amb autobús Montferri i entrada al Museu Molí Paperer de Capellades

Combinat Abric Romaní: trajecte d’anada i tornada a Capellades amb FGC, trajecte d’anada i tornada amb autobús a Montferri i entrada a l’Abric Romaní – Parc Prehistòric de Capellades

Combinat Museus Igualada: un bitllet d’anada i tornada a l’estació d’Igualada des de qualsevol punt de la línia Llobregat – Anoia d’FGC, un bitllet d’anada i tornada de Masats a la seva parada a l’entorn de les instal·lacions del Museu de la Pell i del Museu del Traginer

Combinat Igualada Arquitectònica: un bitllet d’anada i tornada a l’estació d’Igualada des de qualsevol punt de la línia Llobregat – Anoia d’FGC i un bitllet d’anada i tornada a TGO a les instal·lacions del cementiri nou d’Igualada

Combinat Món Sant Benet: un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Manresa Baixador des de qualsevol punt de la línia Llobregat – Anoia, un bitllet d’anada i tornada amb Transbages des de l’estació de Manresa Baixador fins  a les poblacions de Navarcles i/o Sant Fruitós de Bages i entrada pel recinte de Món Sant Benet

Combinat Museu de la Tècnica: un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Manresa Alta des de qualsevol punt de la línia Llobregat – Anoia i tiquet d’accés a dues exposicions permanents del Museu de la Tècnica de Manresa

Switch to mobile version